Чт, 28/03/24 , 10:24

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Спортивне життя » Футбол » Футбольні чутки (Останні футбольні чутки і новини)

Футбольні чутки
ХранительДата: Сб, 26/06/10, 19:28 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
Нападаючий "Валенсії" Хуан Мата переходить в "Барселону", повідомляє Marca.
Сума відступних, яку синьо-гранатові виплатять за форварда, складе 20 мільйонів євро. За підсумками переговорів сторони прийшли до угоди, що термін дії контракту 22-річного футболіста з клубом буде розрахований на п'ять років.
Каталонська команда минулого року вже вела переговори з "кажанами" по трансферу Мати, але тоді президент "Валенсії" Мануель Льоренте відхилив пропозицію "Барси". Але нинішня важка фінансова ситуація все-таки змусила клуб погодитися на продаж гравця.

Тренер "Бордо" Лоран Блан очолив збірну Франції. 44-річний фахівець підписав з національною командою контракт на два роки, повідомляє L'Equipe.
Очікується, що офіційно про призначення Блана буде оголошено 2 липня. Допомагати йому в збірній Франції будуть Жан-Луї Гассет, асистуючий Блану в "Бордо", і Марино Фаччоли, колишній виконавчий директор "Лиона".
Нагадаємо, що Блан замінить в збірній Раймона Доменека, який керував командою з 2004 року.

 
ХранительДата: Сб, 26/06/10, 19:33 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
"ДИНАМО" збирається придбати відразу двох гравців "Локомотиву". За інформацією Life Sports, біло-блакитні не проти купити не лише опорника Томислава Дуймовича, але і лівого захисника залізничників Ренати Янбаєва. Спортивний директор "Динамо" Костянтин Сарсания вже побував в офісі червоно-зелених на стадіоні в Черкизове і обговорив можливість трансферів, сумарна вартість яких приблизно 7 мільйонів євро.

"ЧЕЛСІ" вступив в суперечку за центрального захисника "Мілану" Тіаго Силву, на якого претендує і "Манчестер Сити", стверджує Tribalfootball.com. За 25-річного футболіста збірної Бразилії "сині" готові викласти 25 мільйонів фунтів, а зайві гроші "россонери" не зашкодять. Тим більше враховуючи, що півтори роки тому Силва дістався їм лише за 10 мільйонів євро.

"Манчестер Юнайтед" звернув увагу на вінгера "Гамбурга" Эльеро Элиа, що вдало вийшло на заміну в другому таймі матчу чемпіонату світу Голландія - Данія. Але окрім "червоних дияволів" на 23-річного гравця "помаранчевих", за даними Tribalfootball.com, мають вид "Арсенал", "манчестер Сити" і "Ювентус".

ГЛЕН ДЖОНСОН, правий захисник "Ліверпуля", потрапив в сферу інтересів "Реала" і "Інтеру". Заради 25-річного футболіста "Трьох левів", що розглядається як трансферна мета, альтернативна Дугласу Майкону ("Інтер"), "галактикос", за відомостями The Sun, не жаль 15 мільйонів фунтів, тоді як три роки тому новоспечений тренер "вершкових" Жозе Моуринью продав Джонсона з "Челсі" в "Портсмут" всього за 6 мільйонів. У свою чергу "нерадзурри", згідно Corriere dello Sport, сприймають англійця як вірогідну заміну все тому ж Майкону.

"БАРСЕЛОНІ", щоб поповнитися півзахисником "Арсеналу" Сеском Фабрегасом, необхідно розлучитися з нападаючим Златаном Ібрагимовичем. Таке, за інформацією El Mundo Deportivo, вимога "канонірів", що наполягають саме на испано-шведском обміні, - компенсація в особі ивуарийского опорника Яя Турі їм не потрібна зважаючи на значний прогрес з боку молодого француза Абу Діабі.

 
ХранительДата: Нд, 27/06/10, 00:42 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
МАРТІНА ШТРАНЦЛЯ, захисника "Спартака", сватають в "Кельн", стверджує Life Sports. Червоно-білі роблять спроби продати 30-річного австрійця, перш ніж на початку 2011 року збіжить термін його контракту, а самому Штранцлю перехід в німецький клуб дозволить частіше зустрічатися зі своєю ріднею.

РОЙ ХОДЖСОН, тренер "Фулхэма", може очолити збірну Англію у разі відставки Фабио Капелло, вважає The Sun. Але Англійській футбольній асоціації слід поквапитися, оскільки в послугах Ходжсона зацікавлений і "Ліверпуль".

"Манчестер Юнайтед" вступив в суперечку за атакуючого півзахисника "Інтера" Весли Снейдера, на якого претендує і "Реал". За інформацією Sunday Express, заради голландця "червоні дияволи" готові розщедритися на 25 мільйонів фунтів.

"АРСЕНАЛ" має намір придбати відразу двох захисників "Аякса". За даними Daily Star, "каноніри" не проти поповнитися не лише правим фулбеком Грегорі ван дер Вилем, але і 23-річним стоппером амстердамського клубу Яном Вертонгеном. Таким чином, "гармаші" збираються відтворити бельгійський тандем центральних захисників Вертонген - Вермален; останній перейшов в "Арсенал" рік тому якраз з "Аякса".

"ІНТЕР" націлювався на правого захисника "Барселони" Даніеля Алвеша. За відомостями Footballpress.net, "нерадзурри" розглядають бразильця як потенційну заміну його співвітчизникові Дугласу Майкону, який може продовжити кар'єру в "Реалі". Переможці Ліги чемпіонів розраховують скористатися тим, що Алвеш доки не домовився з синьо-гранатовими про нову угоду. Тим часом "Інтер" просить за Майкона 35 мільйонів євро, тоді як стартова пропозиція "галактікос" складає 17-18 і навряд чи по ходу переговорів перевищить 25 мільйонів.

 
ХранительДата: Нд, 27/06/10, 01:08 | Повідомлення # 4
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
"МІЛАН" виявляє цікавість до універсального захисника "Барселони" Мартіна Касереса, що провів минулий сезон на правах оренди в "Ювентусі". Як стало відомо Footballpress.net, "россонери" бачать в уругвайцеві вірогідну альтернативу Массимо Оддо, який може повернутися в "Лацио". Не виключено, що Касерес буде не проданий, а лише позичений "Мілану" у позику.

"РЕАЛ" не упускає з виду вінгера "Марселя" Хатема Бен Арфа, повідомляє Footballpress.net. "Вершкові" тримають француза на замітці на випадок, якщо зірветься угода по Анхелю Ді Марії ("Бенфіка"), який невдоволений запропонованими умовами особистого контракту - з річним окладом в 2 мільйони євро аргентинець стане одним з самих низькооплачуваних гравців в королівському клубі.

"ШАХТАР" хоче повернути стоппера "Барселони" Дмитра Чигринського, пише Sport.es. З остаточним одужанням Габриэля Міліто каталонці готові відпустити українця, але тільки при умові, що гірники компенсують їм левову частку виплачених рік тому 25 мільйонів євро.

 
ХранительДата: Нд, 27/06/10, 01:20 | Повідомлення # 5
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
ВАГНЕР ЛАВ, нападаючий ЦСКА, виступаючий на правах оренди в "Фламенго", схоже, оголосив бойкот армійському клубу. За інформацією Life Sports, бразилець так сильно хоче залишитися на батьківщині, що навіть відмовляється відповідати на телефонні дзвінки. "З ЦСКА вже не одного разу намагалися додзвонитися до Вагнера, але всякий раз той був або поза зоною доступу, або банально не брав трубку, коли бачив, що дзвінок йде з Москви, - розповіло порталу джерело в московському клубі. - У результаті було вирішено направити до нього людину, яка нагадає про необхідність повернутися в розташування червоно-синіх в середині липня".

"АРСЕНАЛ" націлювався на центрального півзахисника "Фиорентини" Риккардо Монтоліво. За даними Tuttomercatoweb.com, "каноніри" розглядають оціненого в 20 мільйонів євро 25-річного гравця збірної Італії як вірогідна заміна Сеску Фабрегасу, який цього літа може повернутися в "Барселону".

"ІНТЕР" стежить за атакуючим хавбеком "Галатасарая" Елано, повідомляє SportItalia. До початку чемпіонату світу послуги 29-річного футболіста оцінювалися приблизно в 5 мільйонів євро, але після того, як в двох матчах за збірну Бразилії він забив два м'ячі, його ціна ясно підскочила. На додаток у Елано досить високі фінансові запити - щорічно він хоче отримувати 4,2 мільйона євро.

"МІЛАН" придивляється до опорника лісабонського "Спортинга" Мігеля Велозу, якого також тримають на прикметі "Манчестер Юнайтед" і "Тоттенхэм", пише Corriere dello Sport.

 
ХранительДата: Нд, 27/06/10, 01:43 | Повідомлення # 6
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
"ЮВЕНТУС" і "ІНТЕР" як і раніше розраховують на форварда "Кельна" Лукаса Подольски, передає 4-4-2.com. Термін контракту 25-річного гравця бундестім з "козлами" збігає в 2013 році, а його трансфер тягне на 15 мільйонів євро.

"БАРСЕЛОНІ", щоб дістати нападаючого "Ліверпуля" Фернандо Торреса, доведеться розщедритися на 60 мільйонів євро. Така, за відомостями Sport.es, вимога мерсисайдців, тоді як новий президент синьо-гранатових Сандро Россель оцінює іспанця в 45 мільйонів, мотивуючи тим, що за Давида Вілью каталонці заплатили 40 мільйонів, а Торрес і колишній форвард "Валенсії" - гравці приблизно одного рівня.

ЗЛАТАН ІБРАГИМОВИЧ, нападаючий "Барселони", не проти повернутися в італійську серію А. Як стало відомо El Mundo Deportivo, продовженню кар'єри на туманному Альбине, де є попит з боку "манчестер Сити", "Челсі" і "Арсеналу", швед віддає перевагу переходу в "Мілан" і вже віддав відповідні розпорядження своєму агентові Мино Райоле. Спочатку синьо-гранатові розраховували виручити від продажу Ибрагимовича 50 мільйонів євро, але тепер згодні поступитися ним і за 35 мільйонів.

 
ХранительДата: Нд, 27/06/10, 01:54 | Повідомлення # 7
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
"ЗЕНІТ" проводить фінальний раунд переговорів по купівлі форварда київського "Динамо" Артема Мілевского. За інформацією Life Sports, спеціально для завершення угоди в австрійські Альпи прибув президент синьо-біло-блакитних Олександр Дюков, головним завданням якого стане зниження 20-мільйонної (у євро) вартості українця. Особисті ж умови Милевского вже обговорені - в Пітері він зможе заробляти близько 3 мільйонів євро в рік.

РОМАН ШИШКІН, крайній захисник "Спартака", перейде в "Локомотив" не влітку, а зимою, з'ясував Life Sports. Термін контракту 23-річного футболіста з червоно-білими збігає після закінчення сезону, тому залізничникам він дістанеться безкоштовно, хоча ще пару років назад його трансферна ціна досягала 5 мільйонів євро.

"АРСЕНАЛ" випереджає "Баварію" в спорі за воротаря "Кальяри" Федерико Маркетті, повідомляє Tribalfootball.com. Передбачається, що голкіпер збірної Італії покине сардинський клуб відразу після чемпіонату світу. Раніше Маркетти сватали в "Ювентус", але "бьянконері" зробили вибір на користь вартового воріт "Мілани" Мазко Сторарі.

"ІНТЕР" цікавиться опорником "Ювентуса" Феліпе Мело. За даними Goal.com, "нерадзурри" розглядають бразильця як трансферну мету, альтернативною Хавьєру Маскерано ("Ліверпуль"), який, судячи з усього, схиляється до варіанту з "Барселоною".

 
ХранительДата: Нд, 27/06/10, 02:11 | Повідомлення # 8
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
"МІЛАН", що потребує зміцнення центру оборони, вибирає між Мірандою ("Сан-Паулу") і Ніколасом Отаменді ("Велес Сарсфілд"). За відомостями Tribalfootball.com, "россонери" підшукують вірогідну заміну Тіаго Силві, у якого є щедрі пропозиції від "Челсі" і "Манчестер Сіті".

"ЮВЕНТУС" підтвердив інтерес до нападаючого "Фиорентини" Альберто Джілардіно, пише Tuttosport. Новий тренер "Старої синьйори" Луїджі Дель Нері цінує колишнього гравця "Мілану" навіть вище, ніж форварда "Вольфсбурга" Эдина Джеко, який, втім, вже однією ногою в "Манчестер Сіті". А ще, як стало відомо Corriere dello Sport, турінський клуб не залишає надій поповнитися опорником "Сан-Паулу" Ернанесом.

"БАРСЕЛОНА" має намір перехопити у "Атлетико" лівого захисника "Депортиво" Луіса Філіпе, передає La Opinion de La Coruna. Синьо-гранатові намагалися дістати 24-річного бразильця ще минулого року, але не змогли зійтися в ціні.

"ВАЛЕНСІЯ" не проти взяти в оренду нового нападаючого "Манчестер Юнайтед" Хавьера Ернандеса. За інформацією Tribalfootball.com, за допомогою 22-річного футболіста збірної Мексики "кажани" розраховують замінити Давида Вілью.

 
ХранительДата: Пн, 28/06/10, 16:58 | Повідомлення # 9
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
Головний тренер "Марселя" Дідьє Дешам відмовився очолити "Ліверпуль", повідомляє L'Equipe. Kерівництво "червоних" звернулося до президента французького клубу Жан-Клоду Дассье з проханням дозволити переговори з фахівцем. Проте Дешам прийняв рішення відмовити "Ліверпулю". "Я залишаюся в "Марселе" і не збираюся нікуди йти, - заявив наставник чемпіонів Франції. - Найближчим часом я маю намір продовжити контракт з клубом до 2012 року". В минулому сезоні Дешам виграв зі своєю командою чемпіонат Франції.

Півзахисник "Ювентуса" Мауро Каморанези покине ряди "Старої синьйори" під час літнього трансферного вікна. Про це заявив агент футболіста Сердижо Фортунато. "Я розмовляв з керівництвом "Ювентуса", і вони мені повідомили, що турінський клуб більше не потребує послуг мого клієнта. Каморанези захищав кольори "бьянконери" з 2002 року і не пішов з команди в найважчі дні, коли "Ювентус" після скандалу відправили до серії B", - нагадав агент.
Півзахисник зіграв 224 матчів і забив 27 м'ячів в біло-чорній смугастій футболці "Ювентуса". Контракт Каморанези з Туріном закінчується тільки через рік.

"Барселона" запропонувала "манчестер Сити" 22 мільйони євро за Бразільський нападаючий Робиньо. Футболіст, що знаходився останні півроку в оренді в "Сантосе", не горить бажанням повертатися в англійський клуб. В той же час Робиньо вітає можливість виступати під керівництвом Хосепа Гвардиолы, повідомляє Аs.com. Нагадаємо, що бразилець вже виступав в іспанському чемпіонаті. У період з 2005-го по 2008-й рік Робиньо був гравцем мадридського "Реала".

 
ХранительДата: Вт, 29/06/10, 18:00 | Повідомлення # 10
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
Захисник Симон Кьер і нападаючий Едінсон Кавані з "Палермо" продовжать кар'єру в "Тоттнемі". Лондонський клуб заплатить за обох футболістів 35 мільйонів євро. Раніше данського захисника сватали в "Ювентус", "Барселону" і "Манчестер Юнайтед", а зацікавленість в послугах уругвайського форварда виявляли "Інтер" і "Манчестер Сіті".
"Тоттнем" запропонував за цих двох футболістів 35 мільйонів євро, - наводить Sky Italia слова президента "Палермо" Мауриціо Дзампарині. - Від таких пропозицій не відмовляються. До того ж обидва гравці хотіли змінити клуб. Ми вкладемо гроші, зароблені на їх трансфері, в нові придбання. Швидше за все, посилюватимемо півзахист".

"Реал" уклав контракт з півзахисником "Бенфіки" Анхелем Ді Марія, повідомляє офіційний сайт клубу.
Сторони уклали контракт строком на шість років. 22-річний футболіст став першим придбанням наставника "Реала" Жозе Моуринью. Ді Марія, який знаходиться в даний момент в ЮАР, допоміг збірній Аргентини вийти в чвертьфінал чемпіонату світу.

Французький нападаючий Тьеррі Анрі з обопільної згоди з "Барселоною" покидає клуб, інформує AP.
У минулому чемпіонаті Іспанії форвард провів за команду 21 матч і забив 4 м'ячі. Термін угоди Анри з каталонцями був розрахований ще на один рік. Всього він провів в колективі три сезони.
Генеральний директор "Барселони" Хоан Олівер сказав також, що бажання залишити команду виразив півзахисник Яя Турі. За його словами, майбутнє хавбека знаходиться в його власних руках. Нагадаємо, що інтерес до Яя Турі проявляв "Манчестер Сіті". Олівер також повідомив, що спортивний директор "Барселони" покидає команду, а новий президент синьо-гранатових Сандро Роселл займе свій пост з 1 липня.

 
ХранительДата: Пн, 05/07/10, 02:00 | Повідомлення # 11
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
Роналду - більше не капітан збірної.
Півзахисник збірної Португалії Криштіану Роналду втратив капітанову пов'язку, повідомляє The Daily Mail.
Таке рішення прийняв тренерський штаб після реакції хавбека "Реала" на поразку від Іспанії в 1/8 фіналу чемпіонату світу. Після матчу Криштіану Роналду плюнув в камеру, а на прохання журналістів про інтерв'ю відповів, що пресі краще звернутися до головного тренера збірної Португалії Карлушу Кейрошу.

ФИФА наклала одноматчеву дискваліфікацію на форварда збірної Уругваю Луіса Суареса за червону картку, отриману їм в поєдинку 1/4 фіналу чемпіонату світу проти Гани (1:1, по пенальті - 4:2), інформує AP.
Тоді футболіст був видалений з поля за те, що вибив рукою м'яч, що летів у ворота його команди на останній хвилині додаткового часу, а нападаючий суперника Асамоа Гьян не зміг реалізувати, призначений за це порушення пенальті. Таким чином Міжнародна федерація футболу не стала накладати на Суареса додаткових санкцій, і він зможе вийти на полі у фіналі або матчі за 3-е місце.

"Манчестер Сіті", який днями підписав Давида Сілву з "Валенсії" і Яя Туре з "Барселони", тепер хоче купити нападаючого "Інтеру" Маріо Балотеллі.
У боротьбі за 19-річного футболіста "городяни" поборються з "Арсеналом", який також виявляє до нього цікавість. Раніше Массімо Моратті підкреслив, що клуб готовий розлучитися з італійцем походження Гани не менше, чим за 40 мільйонів євро.
"Так, "манчестер Сити" виявляє зацікавленість в послугах Балотелли, - наводить Sky Italia слова агента футболіста Мино Райолы. - Але це не єдиний клуб, який хоче купити його. Не можу сказати, що найближчим часом поступить пропозиція, усе залежить від позиції президента клубу Массімо Моратті".

 
ХранительДата: Пн, 05/07/10, 02:12 | Повідомлення # 12
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
Нападаючий "Реала" Рауль вже 15 липня може стати гравцем "Шальке", повідомляє AS.
Представники німецького клубу обговорили з форвардом усі умови контракту, зустрівшись з ним на острові Менорка, де футболіст проводить відпустку. Угода з командою буде розрахована на два сезони, а зарплата складе близько 4 мільйонів євро в рік.
Як стало відомо іспанському виданню, офіційне представлення Рауля як гравця "Шальке" відбудеться не раніше його повернення з відпочинку, тобто 15 липня.

Нападаючі "Мілана" Клас Ян Хюнтелар і Роналдиньо можуть покинути клуб, який планує використовувати кошти від їх продажу на придбання форварда "Барселони" Златана Ібрагимовича.
За інформацією La Gazzetta dello Sport, за двох футболістів, на яких претендують відповідно "Баварія" і "Лос-Анджелес Гелакси", червоно-чорні можуть отримати близько 66 мільйонів євро, тоді як ціна на шведського форварда варіюється від 35 до 40 мільйонів із зарплатою близько 10 мільйонів в рік.
І хоча агент Ібрагимовича Міно Райола нещодавно заявив, що його клієнт не має наміру покидати "Барселону", пропозиція "Мілана" може змінити рішення футболіста.

Колишній головний тренер "Мілана" Леонардо може очолити збірну Бразилії, повідомляє Football Italia з посиланням на Бразильські джерела.
Нинішній наставник південноамериканців Дунга, швидше за все, покине свій пост після поразки в чвертьфіналі ЧМ- 2010 від Голландії (1:2).

 
ХранительДата: Пн, 05/07/10, 02:40 | Повідомлення # 13
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 131
Нагороди: 2
Статус: Offline
Півзахисник "Ліверпуля" Йоссі Бенаюн підписав трирічний контракт з "Челсі", повідомляє офіційний сайт "синіх". 30-річний футболіст провів в команді Ліверпуля три сезони. У Англію він приїхав в 2005 році, коли перейшов з "Расинга" в "Вест Хэм".
"Я щасливий опинитися в такій команді, як "Челсі". Це великий клуб і, думаю, мрія будь-якого футболіста. Сподіваюся, разом ми доб'ємося успіху", - сказав гравець збірної Ізраїлю.

Колишній головний тренер "Фулхэма" Рой Ходжсона офіційно призначений на пост наставника "Ліверпуля". 62-річний фахівець підписав контракт з мерсисайдським клубом строком на три роки, повідомляє офіційний сайт "Ліверпуля". На цій посаді Ходжсон змінив Рафаеля Бенітеса, що перейшов на роботу в "Інтер".
"Це одна з найбільших команд в історії футболу, і для мене велика честь те, що я став її головним тренером. З нетерпінням чекаю зустрічі з гравцями і уболівальниками клубу", - сказав Ходжсон.

Правий захисник Ілсинью самостійно тренується на базі "Сан-Паулу" в очікуванні вердикту ФІФА і отриманні тимчасового трансферного листа, повідомляє O Globo.
За заявою бразильця, "Шахтар" не виплачував йому зарплату чотири місяці. Якщо ФІФА задовольнить позов, і футболіст стане власником своїх трансферних прав, то вже незабаром він може стати гравцем "Сан-Паулу". У Бразільському клубі він повинен замінити Сісінью, який після закінчення оренди повертається в "Рому". Бразильці хочуть дістати захисника без якої-небудь грошової компенсації. повідомляє O Globo.

 
Форум » Спортивне життя » Футбол » Футбольні чутки (Останні футбольні чутки і новини)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Russian America Top. Рейтинг ресурсов Русской Америки. Rambler's Top100 Рейтинг@Mail.ru