Пт, 29/03/24, 01:56

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Виталий Козловский - Только рядом
  • На Відміну Від. Всі пісні
  • Олександр Пономарьов - Я люблю тільки тебе (Remix)
  • Kishe - Течія (Dj Sasha-Smile Dance Mix)
  • Огонь и Лед: Хроники драконов.avi
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Червень » 23 » Путін розуміє виключно мову сили - міжнародний експерт
    Путін розуміє виключно мову сили - міжнародний експерт
    12:12

    Американський політик Джозеф Ліберман, колишній сенатор США, вважає, що керівники європейських країн повинні проявити сміливість і рішучість в протидії агресії Росії проти України і перестати вважати Путіна своїм союзником. США повинні допомогти Європі військами і зміцнити східні кордони, оскільки Кремль не розуміє слів, а лише мову сили - підкреслив політик в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.
    «У Європі і частково в США є схильність заперечувати очевидний факт, що путінська Росія не є їх союзником. Що Путін може зруйнувати мир і стабільність в Європі, за які європейці й американці боролися », - сказав Ліберман.
    За його словами, центральні для Європи і Заходу в цілому цінності - свобода і закон і можливості, пов'язані з ними, не можуть самостійно захистити себе від посягань. «Для цього необхідні лідери, що володіють сміливістю, політичної, і іноді військовою силою. Я вважаю, що це саме той випадок, коли лідери в політичному плані володіють сміливістю застосовувати неймовірно болючі економічні санкції проти Росії, і Путіну не вдасться їх залякати », - додав експерт.
    «Також останні події показали, що сенс існування НАТО не втрачений. Я вірю в те, що США повинні перекинути ще більше військових підрозділів до Європи. Я вважаю, це буде 8500 солдатів додатково. Їх необхідно буде розмістити біля східних кордонів, зокрема, в Чехії, Польщі і так далі. Я не думаю, що ви за допомогою слів зможете просто переконати Путіна відступити», - підкреслив він.

    Колишній сенатор США, політик Джозеф Ліберман вважає, що дії Росії в останні дні щодо Сходу України, її кордонів, куди перебувають російські найманці, армія і військова техніка, дають підстави до введення нових санкцій проти Кремля. 
    «Події останніх днів, пов'язані з російською армією і технікою, є приводом збільшити економічні санкції проти Росії. Ми повинні діяти дуже жорстко. Ми повинні ізолювати частини російської економіки від світової», - підкреслив експерт.
    «Я розумію, що це зробити буде важче для економік Західної Європи, зв'язок яких з Росією набагато тісніше. Однак це - своєрідна перевірка. Чи готові ми ігнорувати агресію через гроші, або ж на чолі кута повинні стояти моральні принципи», - сказав Ліберман.

    Американський політик Джозеф Ліберман, колишній сенатор США, вважає, що Росія буде продовжувати збройні провокації у Східній Україні з метою залякування Європи, зокрема країн Балтії. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ. Експерт вважає, що при тому, що в США не хочуть участі своїх військових в будь-яких конфліктах, Вашингтон повинен збільшити свій контингент в Європі.
    «Після Іраку та Афганістану населення США не хоче участі американських солдатів у конфліктах інших держав», - сказав експерт і додав: «США повинні збільшити контингент в Європі, на кордонах з Росією».
    «Я говорю про таку необхідність не тому, що хочу конфлікту з Росією. А тому, що я не хочу конфлікту. Як ми засвоїли з часів холодної війни, хочеш миру - готуйся до війни, покажи свою силу. Саме це ми повинні робити: показувати Росії, що ми теж не жартуємо. Путін буде продовжувати пошук вразливостей, спочатку, можливо, у Східній Україні, щоб налякати країни Прибалтики. Однак з ними у нас є договір про співпрацю. І ми повинні слідувати домовленостям», - зазначив він

    Переглядів: 1531 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Червень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100