Чт, 28/03/24, 11:49

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Олександр Пономарьов - Інша
  • Андрій Князь: Всі пісні
  • Альбом Ирина Билык - На бис (2008)
  • Тартак: Всі пісні
  • Гринджоли: Всі пісні
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Липень » 19 » Відповідальність за трагедію з Боїнг-777 лежить на спонсорах тероризму - Кремлі і Путіну - міжнародний експерт
    Відповідальність за трагедію з Боїнг-777 лежить на спонсорах тероризму - Кремлі і Путіну - міжнародний експерт
    01:32

    Експерт з питань національної безпеки з Військово-морського коледжу Род-Айленда (США) Томас Ніколс вважає Росію винною у знищенні малазійського літака Боїнг-777, докази чого проводить в одній зі своїх статей. В ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ експерт зазначив: «Я вважаю, що відповідальність лежить на Росії, тому що сепаратисти, які запустили цю ракету, підзвітні Москві, їх постачає Москва. Відповідальність лежить на Росії незалежно від того, чи вони безпосередньо стріляли. Саме військове вторгнення Росії в Україну зробило можливим подібні ситуації ». «Відповідальність лежить на Кремлі та Володимирі Путіні», - підкреслив він. 
      Коментуючи поширену заяву про те, що літак летів на 2000 футів нижче, ніж повинен був - на 33 тисячах футів, а не 35, нібито на вимогу українських диспетчерів, і це могло вплинути на ситуацію, Ніколс зазначив: «Якщо літак летів не вище 35 тисяч футів, різниці б не було. «Бук» міг би збити цей літак навіть на висоті 70 тисяч футів. Навіть якби літак летів на гранично допустимої висоті, 40 тисяч футів, вони б його все одно збили. Простір на висоті більше 30 тисяч футів було відкрито. І вони летіли вище позначки, на якій повинні були летіти ». 
      Він також скептично поставився до повідомлень російських ЗМІ, що нібито ракета була випущена українськими військовими, які намагалися збити борт Володимира Путіна, а потрапили не в той літак ... «Дуже характерно, що після того, як росіяни зробили жахливу помилку, вони почали придумувати всілякі історії , конспіраціонние теорії. Це стандартна процедура, за якою Кремль розбирається з проблемами, такими як ця. Вони намагаються заплутати сліди так сильно, як можуть »- сказав Ніколс. 

    Після падіння Boeing-777 Росія буде довго відновлювати довіру світу до неї - міжнародний експерт 

    Росію винною в катастрофі малазійського літака Боїнг-777, оскільки саме вона озброює важким озброєнням бойовиків на Сході України. Як заявив експерт в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ, після цієї трагедії Москва буде важко і довго відновлювати довіру світу до себе. 
      «Захід не може зробити нічого для того, щоб повернути літак. І я не знаю, чи будуть посилюватися санкції. Але російським виразно стане важче жити в світі, тому що міжнародна політика спирається на багато речей, включаючи довіру, повагу, впевненість у тому, що партнер цивілізований », - зазначив експерт. 
      «Росія попросту розтоптала ці поняття. І у них піде дуже багато часу на те, щоб відновити їх. Я не знаю, хто зміг би їх відновити, поки Володимир Путін залишиться президентом. Це прості речі, які ускладнюють дипломатичні відносини країни», - вважає Ніколс.

    Переглядів: 745 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Липень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100