Сб, 27/07/24, 01:11

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Chicos De La Fiesta: Всі пісні
  • Фактично Самі. mp3
  • Кліп: ТІК - Прощайте, дівчата
  • Окись / Powder Blue (2009) DVDRip.avi
  • Однажды в Голливуде (2008).avi
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Січень » 28 » Анатолій Кінах: Спроба змінити владу нелегітимним силовим шляхом веде до прірви
    Анатолій Кінах: Спроба змінити владу нелегітимним силовим шляхом веде до прірви
    02:39
    Народний депутат Верховної Ради Анатолій Кінах категорично висловився проти спроб силового захоплення влади в Україні. Про це він сказав в ефірі каналу БТБ. Народний депутат наголосив, що влада в Україні обрана законним шляхом, визнана в світі і легітимна. «Спроба змінити владу нелегітимним силовим шляхом - це тупик, це прірва. Тут не буде переможців. І ті, хто прийде до влади нелегітимним силовим шляхом, - повинні чітко зрозуміти, що через якийсь час їх теж будуть змінювати силовим методом», - наголосив він.
    «Необхідно всім зрозуміти - всім сторонам без винятку, що мова йде не тільки про вплив кризи на соціально-економічний розвиток держави, а й про те, що продовження протистояння, ескалації різко збільшує загрози національній безпеці України - в тому числі, державності і національній цілісності», - зазначив він. 
    Кінах наголосив, що дуже негативно ставиться до спроб захоплення адміністративних будівель у регіонах та в центрі, зокрема міністерств. «Це не метод політичної боротьби - це загроза на рівні терористичних актів для життєдіяльності громадян України. Життєдіяльність , серед іншого, - це громадський транспорт, це енерго-, тепло- , водопостачання, це школи, це заклади медицини, це життєдіяльність цілих територій, це виплати зарплат, пенсій», - зазначив він. Народний депутат наголосив, що захоплення адмінбудівель у регіонах створює самі лише загрози для функціонування цих територій, і закликав відновити відповідно до закону діяльність усіх структур влади - як у центрі, так і на місцях.

    Народний депутат Верховної Ради Анатолій Кінах переконаний, що вирішення політичного конфлікту та суспільного протистояння в країні має перейти з вулиць і барикад у парламентські стіни. Про це він сказав в ефірі каналу БТБ.

    «У мене нема сумніву, і я впевнений, що це абсолютна думка більшості народу, що тільки мирним демократичним шляхом без силового протистояння, виходячи із загальнодержавних пріоритетів необхідно вирішувати цю проблему. Зараз не час боротися за рейтинги і за посади. Мова йде про величезні загрози, питання, які мають стратегічне значення, включаючи територіальну цілісність країни», - переконаний він.

    Депутат зазначив, що покладає великі сподівання на пленарне засідання 28 січня. «Це рішення, яке підтримується з усіх сторін, - і більшістю, і меншістю, і позафракційними. І це дає шанс, що ми зможемо в цивілізованому варіанті прийняти необхідні рішення. Це має бути той майданчик, на основі якого ми могли би зупинити ескалацію силового протистояння», - наголосив він.

    При цьому депутат зазначив, що всі сторони мають на цей час зафіксувати мораторій на силові дії, задекларувати перехід до вирішення питань у парламенті.

    Він також додав, що в цілому суспільний діалог для виходу з кризи має бути широкоформатним, проходити за участю представників громадських організацій, наукових, суспільних кіл, моральних авторитетів нації тощо. «Україна знаходиться під тиском зовнішніх сценаріїв - як західних, так і східних, у площині дуже серйозних глобальних стратегічних інтересів по всьому периметру. І тільки сконсолідована держава, яка вміє сконцентруватися навколо загальнодержавних інтересів, може перемагати в тій жорсткій конкуренції», - додав депутат.

    Кінах висловив сподівання, що Верховна Рада шукатиме консенсусу на основі Конституції і вийде на спільні підходи, які влаштують всі сторони.

    Інформація БТБ

    Переглядів: 468 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Січень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100