Вт, 19/03/24, 04:44

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Только секс / Strictly Sexual (2008) DVDRip.avi
  • Ирина Билык - Поезд-дорога
  • Руслана ( Ruslana ).mp3
  • Олександр Пономарьов - Серце
  • На Відміну Від - Шукай мене (2009)
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2013 » Грудень » 2 » Уряд проти силового розгону мирних демонстрантів
    Уряд проти силового розгону мирних демонстрантів
    02:00
    Всупереч численним провокаціям, Уряд не зацікавлений у тому, щоб мирні демонстрації розганяли і перешкоджали вільному волевиявленню співгромадян.

    Навпаки, як заявляє Прем'єр-міністр України Микола Азаров, влада не зацікавлена в тому сценарії, який розгорнувся, її завдання — зберегти спокій і стабільність. «Я не раз говорив, і повторю: люди, які законно і мирно висловлюють свій протест, — це наші співгромадяни, права яких ми зобов'язані захищати. Ці люди висловлюють підтримку європейській інтеграції, тобто, тієї політики, яку провадили і провадитимуть Президент і Уряд. Ми цінуємо їх думку, їх позицію і ведемо з ними діалог, як і з іншими членами нашого суспільства», — зазначив Микола Азаров.

    Урядові аналітики переконані, що під час проведення мирних акцій протесту важливо не тільки не піддаватися на провокації, але й тверезо відокремлювати факти від домислів. Крім того, питання про введення надзвичайного стану в країні поки не розглядалося.

    На сьогодні члени Уряду продовжують рухатися по шляху до євроінтеграції. З огляду на своє геополітичне становище, країні доводиться враховувати всі фактори ризику при вступі до будь-яких союзів і знаходити більш економічно і соціально вигідні рішення для країни та її населення.

    Експерти зазначають, що саміт «Східного партнерства» у Вільнюсі, який став знаковим для України, дозволив українській владі ще більш виважено підійти до питання про підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Крім того, діалог із Євросоюзом не припиняється і сьогодні. Вже найближчими днями представники від України знову поїдуть на переговори до Брюсселя для вирішення ще не закритих питань. Як заявив Міністр закордонних справ України Леонід Кожара, планується також обговорення вартості газу і питань фінансової допомоги міжнародними організаціями. Також, за його словами, сторони мають розглянути проблему падіння товарообігу між Україною та ЄС.

    Пауза, яку взяв Президент України Віктор Янукович у Вільнюсі минулої п'ятниці, дозволить Уряду ще більше підготувати законодавчу базу під принципи Європейського Союзу для подальшої більш легкої інтеграції по взаємодії обох сторін. Важливо зберегти конкурентоспроможність вітчизняної економіки при союзі з таким потужним гравцем, як ЄС.

    Як зазначають експерти, сьогодні Україні слід продовжувати роботу на шляху до євроінтеграції та підготувати українські підприємства і вітчизняну промисловість у цілому до більш високих стандартів Євросоюзу, щоб залишатися не тільки конкурентоспроможними на внутрішньому ринку, але й мати можливість експортувати свою продукцію на ринки країн ЄС. Часу залишилося не так вже й багато. Вже навесні 2014 року заплановано наступний саміт ЄС та України, де планується підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

    Інформація www.info-kmu.com.ua
    Переглядів: 2791 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 1
    avatar
    0
    1 Хранитель • 02:35, 04/12/13
    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.
    avatar

    Календар новин
    «  Грудень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100