Сб, 27/07/24, 01:24

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Гайтана - Дивне кохання
  • Бумбокс - III (2008)
  • Кліп: ТІК - Прощайте, дівчата
  • Depeche Mode - Sounds Of The Universe (2009)
  • Nokia Symbian Dream Pack
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Березень » 1 » Як вважає голова російського Центру медіа досліджень УНІК Олександр Морозов, ситуація, що сьогодні склалася в Криму, є надзвичайно вигідною
    Як вважає голова російського Центру медіа досліджень УНІК Олександр Морозов, ситуація, що сьогодні склалася в Криму, є надзвичайно вигідною
    00:28
    Як вважає голова російського Центру медіа досліджень УНІК Олександр Морозов, ситуація, що сьогодні склалася в Криму, є надзвичайно вигідною для російського президента Володимира Путіна, адже за любого варіанту її розв’язання він отримає політичні бонуси. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі журналістам телеканалу БТБ.

    «Мені здається, що з боку Москви буде подвійна позиція. З одного боку вона буде надавати технологічну та фінансову підтримку певним силам на майбутніх виборах в Києві, а з іншої — продовжить розігрівати Крим. Адже для Путіна надзвичайно вигідна наявна ситуація. Він у будь-якому випадку отримає політичні бонуси. Якщо Крим подасть заяву про вихід із складу України, для Путіна це буде плюс, тому що він таким чинам помститься і у відношенні України, і у відношенні Заходу. Якщо цього не відбудеться, то для Путіна все рівно становище буде непогане. Можливі провокації не тільки в бік Криму, але і по іншим напрямкам», — вважає Морозов.

    На думку експерта, агресивна позиція Кремля по відношенню до Криму піднімає рейтинги Путіна, тому питання про його подальше перебування на посаді президента РФ буде сприйнято позитивно.

    «Взагалі треба зазначити, що до 25 лютого Путін та Кремль доволі довго орієнтувалися на цілковите виконання всіх міжнародних угод, які підписувала Росія. Але сьогодні в російській пресі йде жваве обговорення, яке має на меті показати, що угоду 94-го року можна ігнорувати, тому що проблему Криму розглядають як проблему пост-ялтинського миру, в якому не діють домовленості. І після Косово Путін може виявити політичну волю, яку багато хто в Росії підтримає і навіть із захватом. Це буде сприйматися як помста за Косово. І в цьому сенсі делегалізація угоди 94-го року відбудеться за один день», — сказав Морозов.

    За словами Морозова, є очевидним, що російське керівництво підтримує на даний момент ідею федералізації (України), референдуму про державну самостійність Криму у складі України.

    «Проте така федералізація — без сумніву небезпечна річ. Адже другим кроком може бути і звернення кримського парламенту з проханням включити Крим до складу Росії. Після 25 лютого, коли пройшло засідання Ради безпеки, видно цілу низку кроків, включаючи приїзд (до Криму) великої групи депутатів. Очевидно, що там вже знаходяться православні байкери, а в Москві лунають заяви, в тому числі від таких помітних фігур як Сергій Міронов, які спрямовані на те, щоби стимулювати в Криму опір нинішньому Києву», — сказав Морозов.

    «Позиція російського керівництва вже цілком визначена. До 25 травня, до виборів (Президента в Україні) російський МЗС і більша частина російського істеблішменту не будуть визнавати легітимності (української влади). Саме тому зараз на території Росії розігрується карта Януковича, хоча він вже цілком втратив свій авторитет. Навіть якщо в Криму залишаться великі проблеми, південний схід має висунути свого кандидата (на президентські вибори), і це проблема, в якій Москва також буде брати участь», — вважає Морозов.

    Також експерт вважає, що зараз проблеми у стосунках між Україною та Росією значно складніші, ніж після «помаранчевої революції», і налагоджувати ці стосунки буде значно важче через те, що РФ підтримала Януковича.

    «Крім того Москва зараз певним чином впливає на Крим. Позиція Кремля є значно агресивнішою ніж у 2004 році. Проте я сподіваюсь, що після президентських виборів в Києві відносини між Україною та Росією буде налагоджено. І їх має бути налагоджено, тому що ні економічна, ні господарча діяльність, ні культурна взаємодія не можуть перерватися між нашими країнами», — додав Морозов.

    Інформація БТБ 

    Переглядів: 498 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Березень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100