Сб, 27/07/24, 13:58

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Форсаж 4 / Fast & Furious (2009) DVDRip.avi
  • Наталия Бучинская и Олег Гаврилюк - Ой, не говори
  • Самый лучший фильм.avi
  • День, когда Земля остановилась.avi
  • Файна Юкрайна. Випуск 40
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Травень » 26 » На Сході сепаратизм перетворився на звичайний озброєний рекет початку 90 -х - політолог
    На Сході сепаратизм перетворився на звичайний озброєний рекет початку 90 -х - політолог
    18:20

    Проблеми на Сході країни треба вирішувати швидко - вважає політолог Олексій Кошель . Особливо тепер, коли в Україні обрано нового Президента - заявив він в ефірі телеканалу БТБ .
    «Питання Сходу - зараз це не питання так званого сепаратизму, це питання звичайного збройного рекету початку 90 -х років. Цей конфлікт можна вирішити дуже швидко. За умови декількох складових. Перше - це надзвичайно активна роль Заходу. Як ми бачимо - ще вчора у нас була серйозна загроза втручання з боку РФ, терористичних актів. Але все-таки фактор Меркель, Обами і фактор Заходу в цілому дозволили утримати Росію в певних рамках», - зазначив Кошель.
    «Друга складова - це переговори з так званими« королями Донбасу», як вони себе називають», - сказав Кошель і додав, що в цьому плані дуже показовий приклад Харкова, де влада зуміла знайти спільну мову з керівництвом міста та області. «Загальний мову знайти можна . Обраний Президент може вплинути на Ахметова, Єфремова - як мінімум гарантувати їм можливість залишитися в рамках закону і працювати в Україні», - зазначив він.
    При цьому експерт додав, що вирішити проблему Сходу можна за кілька днів, організувавши діалог центральної влади, з одного боку, і місцевого бізнесу, керівниками підприємств, шахт і т. д. - З іншого.

    Кошель вважає, що Україна повинна бути готова жити в умовах постійної загрози з боку Росії, яка зберігається і може протривати довгі роки, тому вже зараз потрібно створювати дуже сильну і боєздатну армію. Про це він сказав в ефірі телеканалу БТБ. При цьому, вважає політолог, Україна має свої підприємства АПК, які в змозі вже за рік суттєво переозброїти нашу армію сучасним високотехнологічним зброєю.
     «Армія потрібна Україні надзвичайно сильна і боєздатна . Ми повинні бути готові до того, що загроза з боку РФ буде залишатися. Через місяць, два, п'ять років, можливо, десять років», - вважає експерт.
    «Україна перетворюється на країну , яка перебуває в стані постійної військової загрози з боку Росії. Як мінімум до того часу, поки у керівництва Росії буде Путін і його не замінить такий же або більш сильний політик. І тому нам потрібно робити кроки з посилення української армії вже зараз», - зазначив він.
    «Я вважаю, що зараз одним з перших рішень парламенту має бути перегляд бюджету- 2014 з тим, щоб завантажити український оборонний комплекс. В Україні є прекрасні підприємства, які можуть випускати високотехнологічну зброю. Що я маю на увазі. Військові кажуть, що ніде в світі зараз не ведеться війна танками і БТР -ми. Ми пам'ятаємо, як воювали США в Іраку - це високотехнологічну зброю точного попадання, яке задіяне з використанням комп'ютерів, супутників з мінімальною кількістю втрат. На сьогодні в Україні, на щастя, ще є фахівці і підприємства, готові випускати таку зброю, зокрема ракети. Наприклад, це Харківський завод « Комунар», це Харківський завод ім. Шевченко, ХАРТРОН і т.д.. На сьогодні ми повинні максимально їх завантажити, щоб вони могли вже через рік оснастити армію, дати людям зброю, яка захистить їх життя», - вважає він.

    Переглядів: 550 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Травень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100