Нд, 08/09/24, 01:03

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Челси. mp3
  • Трофим - Я живу в России (2009).mp3
  • Chris Norman - The Hits (2009)
  • Lama - Не мама.avi
  • Скрябін - Люди, як кораблі
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Квітень » 23 » Росія може стати сировинним придатком Китаю - політолог
    Росія може стати сировинним придатком Китаю - політолог
    11:33

    За допомогою терористів Росія розпалює в Україні громадянську війну, вважає український політолог Олександр Палій. РФ не задовольняє те, що українці можуть знайти спільну мову і порозумітися між собою, - сказав він в ефірі телеканалу БТБ.
     «Вторгнення Росії на територію України вже стало кривавим. В Горлівці депутата, який знімав прапор «Донецької республіки», знайшли втопленим з розпоротим животом. Тобто людину вбили, і все це справа, зрозуміло, тих терористів, які називаються «самообороною», - сказав Палій. - Через цих терористів Росія розпалює абсолютно реальну війну, щоб вона стала громадянською».
     «У нас зараз немає напруження між Заходом і Сходом. Ви подивіться, зараз до Донецька приїхали Луценко, Тимошенко також. Вони абсолютно спокійно розмовляють з цими людьми, українськими людьми, навіть якщо ті хочуть федералізації. У нас є спільна мова, ми з ними можемо говорити, а Росію це не задовольняє. Їй треба вкинути (до України) терористів, маргіналів, бомжів, наркоманів, алкоголіків і роздати їм зброю, щоб вони могли творити там звірства. Саме така зараз політика у Російської Федерації по відношенню до України. Тобто фундаментальний підрив і розпалювання громадянської війни».

    Агресивні дії Росії має зупинити насамперед український народ, якому треба дуже чітко розуміти ситуацію і допомагати правоохоронним органам та армії, заявив український політолог.
     «Люди мають дзвонити до міліції, СБУ у разі виникнення якихось проблем. Хто зможе - мобілізуватися до армії тощо. Тобто всіляко допомагати армії та силовим структурам. Зараз все має бути для армії, все - для фронту, все - для перемоги. І це не порожні слова, тому що насправді йдеться про життя країни, життя цілого народу. І в такому випадку, я впевнений, що і Захід, і світ буде нам допомагати, якщо ми самі собі допоможемо», - зазначив експерт.

    Візит віце-президента США Джозефа Байдена до України має попереджувальну місію, вважає український політолог Олександр Палій. Наразі американський високопосадовець більше говорить, ніж США робить, проте дії, які обіцяють Сполучені Штати, залишаються як методи і впливу, і стримування, і загрози Росії, - сказав він в ефірі телеканалу БТБ.
     «Якщо говорити про сухий залишок, то США говорять, що в найближчі кілька днів будуть ухвалювати рішення щодо санкцій проти Росії. Поки ж вони через свої спецслужби домагаються від РФ деескалації ситуації, тобто щоб Росія припинила це вторгнення», - сказав Палій.
     «Щодо санкцій, то йдеться про банківську сферу і енергетику, насамперед гірничо-видобувну галузь. Санкції у військово-промисловому комплексі вже почалися навіть без формального їх введення. Але ключовими тут є, звичайно, енергетична сфера і банківський сектор. Зараз про це говорять як про можливий наступний етап. Аналогічна ситуація з ЄС», - зауважив експерт.
     Палій наголосив, що офіційно наразі Сполучені Штати пообіцяли Україні доволі скромну допомогу: нелетальні види військової підтримки, співпраця по ліній спецслужб. «Ця підтримка достатньо обмежена - лише 20 млн доларів на весь сектор безпеки. Це небагато, але очевидно, що такими натяками США намагаються показати, що якщо далі буде - то далі буде», - підсумував він.

    У травні планується візит президента РФ Путіна до Китаю, і зараз все виглядає так, що Китай буде використовувати ізоляцію Росії по повній програмі, вважає Олександр Палій. Зокрема китайці прагнутимуть отримати доступ до дешевих енергоносіїв з Росії, зважаючи на скруту в її економіці, - сказав він в ефірі телеканалі БТБ.
     «Економіка Китаю зараз у 5 разів більша за російську. Це велетенська економіка, яка розвивається дуже динамічно. І, гадаю, сьогодні Китай буде використовувати можливість ізоляції Росії на Заході для того, щоб отримувати дешевші енергоносії з РФ. Таким чином Росія буде сировинним придатком не тільки Заходу, але й Китаю. Така доля всіх низькотехнологічних сировинних виробництв. Тим більше, що останніми роками сировинний характер російської економіки лише поглиблювався, і це є тенденцією. Зараз на «Газпром» припадає біля 70% всього експорту, на сировинні товари - до 90%. Тобто це абсолютно сировинна економіка», - відмітив Палій.

    Інформація БТБ

    Переглядів: 551 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100