Нд, 08/09/24, 00:39

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Скрябін - Якби я знав
  • Iron Maiden - Flight 666 The Original Soundtrack (2009)
  • Прожекторперисхилтон. Выпуск 20.avi
  • Операция "Валькирия" (2008).avi
  • Андріана: Всі пісні
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Квітень » 10 » Україна має величезні можливості для розвитку - грузинський експерт
    Україна має величезні можливості для розвитку - грузинський експерт
    18:54
    Грузинський аналітик Авігдор Джардені переконаний, що Україна має величезні перспективи і можливості для розвитку, зокрема в зв’язку з преференціями, які відкриває ЄС для українських товарів на своєму ринку. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.
     «Україна має величезні перспективи. Україна має величезні можливості для розвитку. Вона знаходиться зовсім поруч з Європою, і Європа відкрила « зелений коридор» для української промисловості», - зазначив експерт і додав, що цим треба користуватися, розвивати економіку, не збільшуючи при цьому податкового навантаження, бо це було б помилковим.
     Джардені вважає, що Україні варто брати приклад з держав, які досягли успіху за дуже короткий період. «Яким відразу вдалося стабілізувати систему, що знаходилася навіть у гіршому стані, ніж фінансова система і економіка України. Це - Грузія, особливо до 2007 року, це Туреччина, це деякі країни Балтії. Важливо не повторювати їхніх помилок і взяти те хороше, що вони впровадили», - зазначив він. На його погляд, український Уряд повинен обмежити емісію грошей, скоротити фізично випуск нових грошей через кредити. Експерт також рекомендує не підвищувати податки. «Постаратися знайти якісь інші резерви. У Грузії коли скоротили податки, загальна сума зібраних податків різко зросла. Тому що були виведені з сірої зони великі суми. Зокрема, зарплати, які платилися в конверті, почали платити «білими». І це краще, ніж тупе підвищення податків - гроші, виведені з «сірої» зони в «білу» зону. Тому коли підвищують податки, як би це не списували на те, що підвищують для багатих, реально все більше буде йти у «сіру» зону», - сказав він. Джардені також закликає боротися проти корупції. Крім цього він не є прибічником девальвації гривні, і вважає, що більше свободи в економіці, на фінансовому ринку послужить зміцненню національної грошової одиниці. «Якщо нова влада буде консервативна, йтиме шляхом заощадження, дасть більше свободи, вона дозволить ходити в Україні та іншим конкурентним валютам - євро, долару, рублю - це буде дуже непогано для української економіки», - вважає експерт.
     Він також переконаний, що українські олігархи зацікавлені у незалежності країни, працюють на неї, тому гасла боротьби проти них називає популістськими.
     Нагадуємо, у березні Рада міністрів закордонних справ країн Європейського Союзу схвалила зняття мит на український експорт до Євросоюзу до 1 листопада цього року.
    Уряд України має скористатися підтримкою народу і невідкладно проводити непопулярні реформи для виведення економіки з кризи та зміцнення національної валюти - вважає Авігдор Джардені. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.
     «Я розумію, що в Україні зараз дуже непроста ситуація, але тим не менше потрібно розуміти, що якщо не проводити реформи зараз, якщо не скористатись пасіонарним станом народу, який підтримує Уряд, то потім буде значно важче», - зазначив він.
     «Зараз українська влада не дуже прагне вести непопулярну, але дуже ефективну політику. Якщо так буде продовжуватись, то долар буде зростати, а гривня - падати», - зауважив експерт. Джардені додав, що коливання курсу валют - зовсім не стихійне явище. «Зростання долара вказує на те, що почалася видача кредитів, почався процес збільшення грошової маси. І це дещо сумно», - зазначив аналітик.
    Інформація БТБ
    Переглядів: 563 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100