Пн, 16/09/24, 19:57

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Валерий Меладзе - Вопреки (OST Адмирал).mp3
  • Монте Крісто.mp3
  • Михаил Задорнов: Уникальный народ! (2008).avi
  • Arash & Aysel - Always
  • Платон (2008).avi
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Україна може збільшити експорт до Грузії та країн Кавказу - Авігдор Джардені
    Україна може збільшити експорт до Грузії та країн Кавказу - Авігдор Джардені
    07:19
    Україна може істотно розширити експорт товарів до Грузії, що стане трампліном до подальшого збільшення його до країн кавказького регіону та Туреччини, – вважає грузинський економіст Авігдор Джардені. В ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ економіст зазначив, що в Грузії інтерес до української продукції має свої традиції та перспективи, в тім числі в зв’язку зі збільшенням туристів у цій країні.

    Зокрема, за словами Джардені, Грузія може збільшити споживання насамперед продукції сільського господарства та переробної промисловості.

    «…Величезна частина соків продається в Грузії. Потім e Грузії росте потреба в свинині, в яловичині, як у самій продукції, так і в технологіях виробництва. Так що Грузія зможе послужити трампліном для інших країн, наприклад, переробка української сировини може бути цікава для експорту або реекспорту до Туреччини, Вірменії, Азербайджану. Грузія, безумовно, зручно розташована і може бути споживачем українського м'яса, українських молочних продуктів. Грузія споживає дуже багато пшениці, так що всі ці продукти: м'ясо, молочна продукція, зерно можуть бути цікаві для грузинського ринку», - вважає він.

    Своєю чергою, Україні може бути цікавий грузинський досвід виноградарства, виноробства, вирощування теплолюбних фруктів. «Я думаю, що Крим і деякі інші райони України можуть бути цікаві для грузинських виробників», - сказав економіст.

    Він також вважає, що розширення експорту української продукції до Грузії не потребує підписання фітосанітарних угод між країнами.

    Джардені також переконаний, що тиск та маніпулятивні дії Росії стосовно своїх економічних партнерів перетворюють її ринок в непередбачуваний, а отже небезпечний та змушують інші країни шукати йому альтернативні варіанти.

    «Таке часте … використання Росією інструменту тиску може призвести до того, що встановляться інші зв'язки. Ринок перегрупується, і виникне альтернативний простір російському сільськогосподарському тиску. Не виключено, наприклад, що Середня Азія, яка є немаленьким імпортером російської продукції, зможе отримувати продукцію через ту ж Туреччину , Азербайджан або безпосередньо з України. Занадто часте використання подібних інструментів може зіграти занадто поганий жарт з тими, хто ними так безтурботно користується. Не тільки Грузія, але й інші країни незабаром знайдуть рішення, альтернативне такому неспокійному ринку, яким є тепер Росія», - вважає Джардені.

    Інформація БТБ
    Переглядів: 501 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Жовтень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100