Сб, 27/07/24, 09:36

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Особо опасен ( Wanted ) (2008) DVDRip. avi
  • The Prodigy - Invaders Must Die (2009)
  • Віталій Козловський - Лебеди
  • Олександр Пономарьов - Весільна пісня
  • Пила V. avi
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Січень » 23 » Україна та Іран поглиблюють співпрацю в аграрному секторі
    Україна та Іран поглиблюють співпрацю в аграрному секторі
    20:44
    Україна та Іран поглиблюють співпрацю в аграрному секторі. Для встановлення максимально сприятливих умов співпраці у кінці лютого в Ірані пройде засідання Комісії з поглиблення економічних і торговельних відносин.

    Перспективи поставок аграрної продукції на іранський ринок великі. Держава, населення якої практично в два рази перевищує населення України, є однією із найбільших економік в ісламському світі (після Туреччини). Тому Україна має намір продовжувати ефективну співпрацю з цією державою в сфері поставок зернових, продукції тваринництва, харчової та переробної промисловості.

    Для встановлення міцних взаємовигідних відносин Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк та Тимчасовий повірений у справах Ісламської Республіки Іран в Україні Масуд Хагані Фард домовилися про проведення П'ятого засідання Міжурядової українсько-іранської спільної комісії з питань економічного і торгового співробітництва в Ірані 25-26 лютого.

    Наразі, за словам Миколи Присяжнюка, йдеться про експорт зернових — кукурудзи, пшениці, ячменю. Крім того, Україна має намір стати одним із пріоритетних для Ірану постачальників продукції тваринництва: яловичини і курятини. Переробна промисловість також може отримати дивіденди від розширення співпраці з Іраном. Зокрема, мова може йти про поставки масла, сухого молока, соняшникової олії, цукру.
    У минулому році між Україною та Іраном активізувалися торгово-економічні відносини. Україна в 2013 році поставила в Іран близько 2 млн. тонн зернових, що планує робити щорічно. «Сподіваюся, що буде відкритий новий етап співпраці, а товарообіг між нашими країнами, який сьогодні становить близько одного мільярда доларів, збільшиться удвічі-втричі», — заявляв раніше Посол Ірану в Україні Акбар Гасемі-Аліабаді.

    Для України 2013 рік був кращим роком в історії розвитку АПК. Завдяки зусиллям Уряду (збільшення субсидій для АПК, створення та підтримка ефективного ланцюга логістики тощо), сприятливій погоді та високій мотивації агропромисловців торік в цілому АПК показав найвищий ріст —12 %.
    За даними Міністерства аграрної політики і продовольства, всього агропродукції вироблено на суму 250 млрд. грн., а експортна виручка за 11 місяців 2013 року сягнула 15,4 млрд. дол. США. Урожай зернових становив 63 млн. тонн, із яких 18,5 млн. тонн поставлено на зовнішні ринки в першому півріччі 2013/2014 маркетингового року.

    Інформація Кабінету Міністрів України, www.info-kmu.com.ua
    Переглядів: 483 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Січень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100