Нд, 08/09/24, 05:18

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Михаил Задорнов: Уникальный народ! (2008).avi
  • Самая-Т - Крила.mp3
  • Уляна Латик. MP3
  • Марли и я / Marley & Me (DVDRip) (2009).avi
  • Инфинити - Где Ты (feat D.I.P. Project).mp3
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Лютий » 9 » Україна та країни ЄС спрощують процедуру проходження кордону
    Україна та країни ЄС спрощують процедуру проходження кордону
    00:50
    З 5 по 14 лютого на кордоні з країнами Європейського Союзу триватиме експеримент зі спрощення прикордонних формальностей. Нововведення проводиться на пунктах пропуску «Рава-Руська» у Львівській області, «Ужгород» та «Солотвино» на Закарпатті.

    У ході експерименту пропуск буде здійснюватися за принципом єдиної зупинки. Також буде введено єдине вікно на смугах руху «зелений коридор» на виїзд з України. Ця новація вводиться з метою досягнення європейських стандартів у здійсненні пропускних операцій, спрямованих на забезпечення прикордонної безпеки, швидкості оформлення, високої культури персоналу та створення комфортних умов для громадян, які перетинають кордон. В експерименті беруть участь співробітники Державної прикордонної служби України та представники митниці.

    Експерти зазначають, що експеримент має на увазі зупинку транспортного засобу один раз — на лінії паспортного контролю, а водію та пасажирам не доведеться виходити з автомобіля. При цьому надані особами особисті документи та документи на транспортний засіб перевірятимуться відразу митниками та прикордонниками, здійснюватиметься візуальний огляд автомобілів і за необхідності їх будуть виводити із загального потоку для проведення поглибленого огляду.

    Така процедура для українських пунктів пропуску не нова. Під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року між Урядами Польщі та України була укладена домовленість про спільне оформлення контролюючими органами двох країн осіб, що перетинають кордон, за принципом єдиної зупинки і на єврокоридорі в 7 автомобільних пунктах пропуску. Також ця інновація була випробувана українськими фахівцями на практичному занятті в пункті пропуску «Платонове» в Одеській області.

    Урядові аналітики переконані, що така процедура спрощення митного контролю демонструє позитивний результат. Так, під час проведення Євро-2012 час проходження кордону скоротився на 40%, що дозволило значно збільшити транспортооборот через пункти пропуску між Польщею та Україною. І якщо така ефективність повториться цього разу, то Державна прикордонна служба України має намір найближчим часом впровадити нововведення на інших пунктах пропуску на кордонах з Молдовою, Росією, Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Білоруссю.

    Також, прогнозують експерти, успіх експерименту може зробити таку форму проходження митного контролю постійною. Не виключено також, що цей досвід позитивно позначиться на майбутній лібералізації візового режиму між Україною та ЄС.

    Інформація Кабінету Міністрів України, www.info-kmu.com.ua

    Переглядів: 499 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Лютий 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100