Нд, 08/09/24, 03:40

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Ранетки - Пришло Наше Время (2009)
  • Гарольд и Кумар: Побег из Гуантанамо.avi
  • Последний подарок / The Ultimate Gift (2006) DVDRip.avi
  • Монте Крісто.mp3
  • День, когда Земля остановилась.avi
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Червень » 27 » Українці на Сході хочуть відновлення порядку - соціолог
    Українці на Сході хочуть відновлення порядку - соціолог
    01:57

    Українці на Сході хочуть відновлення порядку і об'єднані бажанням жити в мирі і спокої - вважає соціолог, аналітик фонду «Демократичні ініціативи» Марія Золкіна. Про це вона сказала в ефірі телеканалу БТБ. 
    «Я думаю, що головним трендом, який зараз об'єднує людей незалежно від їхніх політичних поглядів на Донбасі, - це тенденція до того, що люди хочуть відновлення порядку, відновлення того ритму життя, який був до бойових дій на території цього регіону. Незалежно від того, виступали ті чи інші громадяни за цілісність України або підтримували сепаратистські сценарії », - сказала Золкіна. 
      Вона підкреслила, що люди хочуть якнайшвидше повернутися до звичної мирного життя. «Населення зараз об'єднано тим, що вони хочуть якомога якнайшвидшої зупинки бойових дій на території їхніх населених пунктів. Вони хочуть, щоб якомога швидше відновився правопорядок, і люди могли повернутися до нормального життя. У цьому і є ключ до того, щоб Київ міг налагодити політичні відносини з цим регіоном », - підкреслила Золкіна. 
    Разом з тим соціолог зазначила, що в регіоні не існує єдиної думки, яким чином краще домогтися порядку. Українці, що живуть в частині регіону, де не ведуться бойові дії, підтримують АТО. Ті ж, хто став мимовільним свідком бойових дій - налякані і дезорієнтовані. «Частина регіону, на якій не ведуться бойові дії, і ведеться досить спокійне життя, це, наприклад, північ Луганської області, там населення в своїй більшості підтримує методи антитерористичної операції. Тому що вони бачать головну загрозу в тих групах, які виділилися з сепаратистського ядра, і які призвели до того, що виникла необхідність збройних дій на території цієї області. Там населення виступає за цілісну Україну, і воно підтримує дії українських силовиків », - підкреслила Золкіна. 
      «Жителі Луганської області вже встигли побачити, що таке ЛНР і якими методами діють лідери ЛНР та їх поплічники на місцях. Населення розгублено. Воно хоче порядку, але, на жаль, ситуація доведена до такого градуса, що просто в один момент припинення вогню неможливо », - підсумувала Золкіна. 

    Населення Донбасу поступово почало розуміти, що нічого, крім мародерства і гасел лідери самопроголошених республік ЛНР і ДНР їм не запропонують. Про це в ефірі телеканалу БТБ заявила аналітик фонду «Демократичні ініціативи», соціолог Марія Золкіна. 
    «Люди почали міняти свій настрій, тому що люди зрозуміли, що нічого, крім бандитизму, крім підміни красивих слоганів про якусь незалежності, нічого нового і світлого їх не чекає з цими лідерами», - сказала Золкіна. 
    Вона пояснила, що лідери сепаратистів здебільшого спираються на маргіналізовані верстви населення і на криміналітет. Тому мародерство і грабіж були звичайною практикою на Сході України до початку активної фази АТО. 
    «Ядро терористичних організацій насправді різнорідно. Там є лідери, є низовий пласт, який складається з місцевого криміналітету і не дуже щасливих верств населення. Мародерство, бандитизм стали щоденною практикою в житті так званих ДНР і ЛНР до активізації АТО. Зараз це стало трошки важче, тому що бойовики зосереджені на боях з українськими силовиками. Але вони встигли потеррорізіровать і частина Донецької, і частина Луганської області », - сказала Золкіна. 
    Вона додала, що діяти в регіоні потрібно швидко і рішуче. «Але сподіватися, що люди будуть робити тверезі висновки в нинішній ситуації, коли над їх селищами і містечками літають якісь снаряди, не варто. Тому єдиний спосіб рано чи пізно заспокоїти цей регіон і налагодити з ним стосунки - це якомога швидше припинити режим вогню і знищити його джерело », - підкреслила Золкіна.

    Переглядів: 1242 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Червень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100