Нд, 08/09/24, 01:47

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Олександр Пономарьов - Три поради
  • Made In Ukraine - Ніч яка місячна
  • Бумбокс - Звезды не ездят в метро
  • Віталій Козловський - Повільно
  • Віталій Козловський та Еммі - Розведені мости
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Лютий » 21 » «Укравтодор» спрямує на будівництво та ремонт доріг додаткові кошти
    «Укравтодор» спрямує на будівництво та ремонт доріг додаткові кошти
    02:20
    Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») має намір спрямувати 6,7 млрд. грн., отриманих від розміщення облігацій у 2012-2013 роках, на будівництво та ремонт доріг, повідомив глава агентства Євген Прусенко.

    Із зазначених коштів безпосередньо на реконструкцію і будівництво автодоріг планується спрямувати 2,375 млрд. грн., зокрема, на дороги державного значення, і 161,842 млн. грн. — на дороги місцевого значення. При цьому капітальний ремонт автодоріг проведуть на суму 118,235 млн. грн., а на поточний ремонт у бюджеті закладено 1,482 млрд. грн. Для порівняння, торік на реконструкцію шляхопроводів було витрачено 3 млрд. грн. Загалом за підсумками 2012 року «Укравтодор» розмістив облігацій на суму 7,250 млрд. грн., а в 2013 році — на 2 млрд. грн.

    Експерти зазначають, що в 2014 році «Укравтодор» має намір впровадити географічно-інформаційну систему (ГІС) контролю автодоріг у всіх регіонах України. Система дозволяє проектувати дорожні об'єкти на електронних картографічних носіях (карти, супутникові, аерофотознімки) і може встановити місце розташування об'єкта, його розміри, параметри та характеристики за допомогою графічної та відеовізуалізації. Пілотний проект ГІС успішно пройшов тестування в Миколаївській області та довів свою ефективність. Наразі «Укравтодор» створив всі передумови для запуску системи на всій території України.

    Впровадження ГІС дасть можливість значно прискорити процес підготовчих робіт. Зокрема, проведення аналізу стану дорожнього покриття та складання проекту реконструкції займатиме набагато менше часу. Система зможе надати реальну, об'єктивну карту стану українських доріг, виявити пріоритетні ділянки для реконструкції та зробити необхідні розрахунки.

    За словами експертів, наразі в Україні експлуатується 165,8 тис. км автомобільних доріг з твердим покриттям. З них більше половини потребують проведення ремонтних робіт різного рівня.

    Важливо нагадати, що в кінці 2013 року Кабінет Міністрів України затвердив масштабну Державну цільову програму будівництва місцевих доріг до 2018 року. Також важливо, що в 2014 році 117 тис. км доріг загального користування місцевого значення перейдуть до сфери управління обласних державних адміністрацій та Ради міністрів АР Крим разом з ресурсами на їх ремонт та утримання. Під юрисдикцією «Укравтодору» залишиться 52 тис. км доріг загального користування державного значення. Такий крок дозволить місцевій владі самостійно приймати рішення щодо оптимального розподілу ресурсів на ремонт і утримання доріг з урахуванням соціально-економічних потреб регіонів.

    Інформація Кабінету Міністрів України, www.info-kmu.com.ua

    Переглядів: 536 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Лютий 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100