Нд, 08/09/24, 01:55

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Made In Ukraine - Справжнє кохання
  • Потап и Настя Каменских - Не люби мне мозги
  • Файна Юкрайна. Випуск 3
  • The Prodigy - Invaders Must Die (2009)
  • Бумбокс - Звезды не ездят в метро
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Січень » 18 » Вадим Карасьов: В ЄС мають зрозуміти, що Україна крок за кроком вибудовує демократію, до якої Європа йшла століттями
    Вадим Карасьов: В ЄС мають зрозуміти, що Україна крок за кроком вибудовує демократію, до якої Європа йшла століттями
    21:49
    Очільники Євросоюзу мають розуміти, що Україна крок за кроком вибудовує демократію, яка наразі не має таких давніх усталених традицій як у Європі - заявив в ефірі каналу БТБ відомий політолог Вадим Карасьов, коментуючи заяву європейського комісара з питань розширення та політики добросусідства Штефана Фюле з приводу законів, ухвалених парламентом у четвер.
    «Те, що пан Фюле, європейські наші партнери стурбовані і висловлюють занепокоєння, – це непогано. Тобто вони ставляться до нас, як до партнерів», - зазначив політолог. «Але з іншого боку вони мають зрозуміти, що зразу ми не станемо Бельгією, Британією ми не станемо, Францією не станемо, тим більше там теж є проблеми. Потрібно рухатися до цього все ж таки поступово. Тому що можна дійти до того, що в результаті цієї анархічної демократії ми можемо втратити державу – її розділять на куски або розірвуть наші геополітичні сусіди, партнери, опоненти, вороги – як завгодно», - наголосив Карасьов.

    «Свобода – це воля, яка реалізується у формі закону. І якщо воля реалізується не у формі закону – то це свавілля. Якщо ми хочемо, щоб суспільство було у нас вільне,– ми маємо забезпечити такі правові норми, які б відповідали європейським стандартам і реальній ситуації, в якій сьогодні знаходиться Україна», - сказав він.

    «З одного боку, намагання регламентувати, унормувати права і свободи громадян – це нормальне намагання влади», - зазначив експерт. «Нам сьогодні потрібно спокійне, раціональне обговорення цієї проблеми всередині України і на рівні наших європейських партнерів. Ми маємо сказати нашим європейським партнерам, що - так, це є складний такий досвід, ми сьогодні його проходимо, це іспит на демократичність нашої країни. Ми зробимо все , щоб не допустити ексцесів, щоб ці закони були не репресивними, а навпаки – вони сприяли розвитку громадянського суспільства, що ці закони не перекреслять європейські прагнення України, щоб суди виносили справедливі вироки, щоб ці закони були не вибірковими, не репресивними, а навпаки - допомагали суспільству дозрівати, бути більш активним і зрозумілим для влади, а влада була більш зрозумілою для суспільства».

    Експерт також вважає, що остаточну оцінку ухвалених у четвер законів можна буде дати за якийсь час, після практики їх застосування, а не поквапно, зопалу. Він також додав, що прикладом надзвичайної регламентованості життя громадян можуть бути якраз країни, які вважаються найбільш демократичними - як-то США чи країни старої Європи.

    Інформація БТБ
    Переглядів: 487 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Січень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100