Нд, 08/09/24, 02:20

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Віталій Козловський - Pronto
  • Віталій Козловський - Comme toi
  • Бумбокс - Звезды не ездят в метро
  • Віталій Козловський та Еммі - Розведені мости
  • XS: Всі пісні
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Лютий » 7 » Валентій Балюк: Крайні праві партії завжди несуть небезпеку демократичному розвитку країни
    Валентій Балюк: Крайні праві партії завжди несуть небезпеку демократичному розвитку країни
    01:25
    Крайні праві партії завжди несуть небезпеку демократичному розвитку країни - про це в ексклюзивному коментарі журналісту телеканалу БТБ заявив професор департаменту політичних наук університету Марії Кюрі-Склодовської в Польщі Валентій Балюк (Walenty Baluk). За його словами, праворадикальні сили також не мають значних перспектив в українській політиці. Експерт вважає, що зростання популярності ультраправих в Україні - тимчасове, і українське суспільство більше підтримує центристські партії. «Польща, підтримуючи європейські прагнення України, не хоче підтримувати партії, які мають негативне ставлення до Польщі, радикально-праві партії також несуть загрозу демократії», - зазначив політолог. На думку Балюка, серед цих партій є люди, які хочуть перегляду кордонів, не сприймають спільної історії, негативно ставляться до поховання польських солдатів на території сучасної України і до жертв 1943-47 рр. «Польща є головним союзником і зовнішньоекономічним гравцем, який дійсно докладає максимум зусиль для того, щоб Україна формувалася як незалежна держава, що співпрацює з європейськими структурами. Тому націоналістичні угрупування повинні ставитися до Польщі як до стратегічного союзника і з такої перспективи вирішувати історичні проблеми, що є між двома країнами», - переконаний експерт.

    Балюк вважає, що головне для націоналістично налаштованих партій - прихід до влади. «На мою думку, ми можемо говорити про позитивний внесок цих партій, але з іншого - потрібно пам'ятати, що для них головне - прихід до влади. А коли досягнуть свого - можуть не завжди піклуватися про демократичний розвиток країни», - попередив Балюк. На його думку, партії правого спрямування не завжди поділяють демократичні принципи. «Якщо ми почитаємо програми деяких партій, навіть процес європейської чи євроатлантичної інтеграції не завжди сприймається ними як стратегічний напрямок в українській зовнішній політиці та в політиці безпеки», - зазначив Балюк.

    Політолог наголосив, що в інтересах України, щоб до влади прийшли помірковані політики та партії, що будуть проводити демократичні реформи в політичній і ринковій сферах. «Непотрібно забувати про електорат України. Ми можемо говорити про зростання впливу правих партій у Галичині, чи на Волині, але значного зростання підтримки у них не буде в Центральній чи Східній Україні. Українське суспільство помірковане, і тут буде підтримка за партіями центристсько-лівого і центристсько-правого спрямування», - підсумував аналітик.

    Інформація БТБ

    Переглядів: 461 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Лютий 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100