Сб, 27/07/24, 01:21

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Сказки на ночь (2008) DVDRip.avi
  • Файна Юкрайна. Випуск 16
  • Тартак - Атомна помпа (Radio remix)
  • ViVa - На крилах. mp3
  • Інна Воронова - Je taime
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Березень » 16 » Весь світ виступив проти анексії Криму – посол Грузії в Україні
    Весь світ виступив проти анексії Криму – посол Грузії в Україні
    14:38
    Той факт, що 13 із 15 членів Ради безпеки ООН підтримали резолюцію щодо підтвердження територіальної цілісності України та визнання сьогоднішнього «референдуму» в АР Крим недійсним, свідчить про те, що вся світова спільнота виступає проти вторгнення Росії в Крим. Про це заявив надзвичайний і повноважний посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба в ефірі телеканалу БТБ.

    «Ветовану Росією резолюцію Ради безпеки ООН підтримали 13 із 15 країн, що входять до цієї організації. Єдиний, хто просто утримався, — Китай. Це фактично говорить про те, що зараз усі держави виступають проти того, що відбувається в Україні. Крім того Євросоюз і США вже окремо висловили свою підтримку Україні в цьому конфлікті, і це дуже важливо для консолідації міжнародної спільноти», — сказав Уклеба.

    Також посол відзначив як дуже важливу ту обставину, що Україна почала міжнародну співпрацю із світовою спільнотою ще до найгострішої фази наявного конфлікту.

    «Грузія має дуже сумний досвід щодо територіальних конфліктів. Проте наш випадок має значні відмінності від тієї ситуації, що наразі склалася в Україні. Ми почали міжнародну співпрацю безпосередньо після зіткнення, тобто вже після початку російсько-грузинської війни. А у вашому випадку міжнародна спільнота вже підключилася: одразу після початку агресії та до «референдуму», який не мав відбутися. Адже він нелегітимний, і тому його не визнає жодна каїна світу, жодна міжнародна організація. Єдині, хто підтримав тут Росію, - це Сирія, Північна Корея та ще й досі окупована Абхазія», — наголосив посол.

    Як вважає надзвичайний і повноважний посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба, причиною військових конфліктів з РФ на території України та Грузії є те, що свого часу ці держави не змогли вступити до НАТО через перешкоди, які чинила Росія. Про це він сказав в ефірі телеканалу БТБ. 

    «Я сподіваюсь, що міжнародна спільнота зараз буде принциповішою, ніж у випадку Грузії. Адже це потурання, в тому числі з боку деяких держав ЄС — членів НАТО, коли Грузія не змогла отримати план дій щодо членства в НАТО, послугувало причиною розв’язання війни в Грузії, і того, що вже більше 5 років 20% суверенної Грузії знаходиться в окупації. Зараз на цій території постійно знаходяться військові спостерігачі проте, на жаль, нічого не змінилося. Також було введено певні санкції проти Росії, частково перервано співробітництво з ЄС, але поступово все відновилося. Тому зараз Україна — це другий крок», — вважає посол.

    Інформація БТБ

    Переглядів: 533 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Березень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100