Нд, 08/09/24, 02:00

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Віталій Козловський - Повільно
  • Михаил Задорнов: Уникальный народ! (2008).avi
  • Ирина Билык - Ты уедешь (Live)
  • XS: Всі пісні
  • Переправа / Crossing Over (2009).avi
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Січень » 15 » Відмивання доходів стане неможливим в Україні
    Відмивання доходів стане неможливим в Україні
    01:54
    Удосконалення законодавства, посилення взаємодії залучених структур і робота на міжнародному напрямі, а також активна робота з викриття кіберзлочинців стали основою плану, прийнятого Урядом. Виявлення схем легалізації доходів, отриманих незаконним шляхом, активізує створення прозорого і чіткого механізму оподаткування та сприяє посиленню контролю з боку держави.

    Затверджений Кабінетом Міністрів і Національним банком України План заходів на 2014 рік із запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму встановлює рівні взаємодії залучених держструктур до моніторингу та відстеження протизаконних операцій.

    У полі зору посиленої уваги — виявлення фактів незаконної торгівлі людьми, зброєю, наркотиками, підакцизними товарами, дисками для лазерних систем зчитування, зайняття гральним бізнесом, незаконне використання інсайдерської інформації, маніпулювання на фондовому ринку тощо.

    Планом затверджено доручення Держфінмоніторингу, Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мін'юсту, Мінфіну, МЗС, МВС, Міндоходів, Держфінінспекції, СБУ (за згодою), НКЦПФР (за згодою), Нацкомфінпослуг (за згодою), Національній асоціації банків України (за згодою), Асоціації українських банків (за згодою), Лізі страхових організацій України (за згодою), Професійній асоціації реєстраторів і депозитаріїв (за згодою) до IV кварталу 2014 року забезпечити узагальнення інформації про виявлені схеми легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. Зокрема, Держфінмоніторингу протягом року доручено забезпечити функціонування єдиної Державної інформаційної системи у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинних шляхом, або фінансуванню тероризму.

    До кінця цього року також буде вдосконалено методику проведення національної оцінки ризиків за результатами опрацювання рекомендацій групи із розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей і фінансуванням тероризму (FATF).

    Міністерства та інші центральні органи виконавчої влади надаватимуть щокварталу до 10 числа наступного місяця Державній службі фінансового моніторингу інформацію про виконання плану заходів. І надаватимуть щокварталу до 25 числа наступного місяця звіти Кабінету Міністрів України і Національному банку України.

    Експерти зазначають, що отримана інформація буде використана для удосконалення законодавства, яке посилить захист економіки від впливу тіньового сектора, максимально зменшивши його, вважають урядові експерти. Лише постійні та узгоджені зусилля з протидії збільшенню тіньового обороту і легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, збалансують українську економіку, надавши оптимальний шанс для розвитку прозорого та гідного бізнесу.

    Цьому також сприятимуть посилені заходи правоохоронних органів із виявлення фактів приховування чи маскування незаконного походження доходів, визначення джерел їх походження, місцезнаходження і переміщення, напрямів використання, а також із пошуку, арешту та конфіскації таких доходів.
    Щоб уникнути фінансування тероризму, згідно з Планом, буде проведено ретельну робота у зовнішньоекономічній діяльності. Посилений контроль над взаємодією українських підприємців із офшорними зонами, проведення перевірок наявності реєстрації та діяльності іноземних контрагентів завдяки обміну інформацією з відповідними органами іноземних держав і використання міжнародних баз даних зведуть до мінімуму проведення таких незаконних операцій.

    Для цього також будуть продовжені й заходи, спрямовані на виявлення фактів кіберзлочинності та запобігання легалізації (відмиванню) доходів, отриманих від вчинення кіберзлочинів. А також на виявлення і припинення протиправної діяльності «конвертаційних центрів» та підприємств із ознаками фіктивності, задіяних у легалізації (відмиванні) доходів. Збір інформації щодо таких операцій буде здійснюватися спільно з міжнародними організаціями.

    Уряд вже давно йде дорогою посилених заходів щодо протидії корупції та розвитку тіньового сектора економіки. Як стало відомо раніше, в структурі Міністерства доходів і зборів України з'явиться новий спеціальний підрозділ, який буде протидіяти корупції і контролювати етичність поведінки співробітників Міністерства. А з січня 2014 року стане публічним антикорупційний реєстр, де можна буде вивести злісного хабарника на чисту воду. Торік Міндоходів спільно з прокуратурою ліквідували близько 40 центрів, які брали участь в операціях з легалізації незаконно отриманих коштів.

    Інформація Кабінету Міністрів України, www.info-kmu.com.ua
    Переглядів: 540 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Січень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100