Нд, 08/09/24, 02:07

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Віталій Козловський - Мало (feat. Ірина Білик)
  • Віталій Козловський - Comme toi
  • Eros Ramazzotti - Alas Y Raices (2009)
  • Бумбокс - Звезды не ездят в метро
  • Марта Спіженко.mp3
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Січень » 28 » Військовим підвищують щомісячну грошову премію
    Військовим підвищують щомісячну грошову премію
    22:49
    Цього року українським військовослужбовцям і далі підвищуватимуть щомісячні премії. Про це повідомив Міністр оборони України Павло Лебедєв і зазначив, що підвищення соціальних стандартів у Збройних Силах України є пріоритетом у діяльності оборонного відомства. За його словами, з 1 січня 2014 року премію збільшено на 20%. Також Міністр запевнив військових у тому, що виплати будуть проведені вчасно і в повному обсязі.

    Це підвищення, ініційоване оборонним відомством, було прийнято Кабінетом Міністрів України 13 березня 2013 року. Грошова винагорода українським військовим, починаючи з 1 квітня 2013 року, підвищуватиметься щоквартально. Так, до 1 липня цього року грошове забезпечення військовослужбовців досягне дворазового підвищення порівняно з 1 квітня 2013 року, зазначають у Міністерстві оборони. Таким чином, вже влітку місячна премія військовослужбовця дорівнюватиме сумі його місячної зарплати.
    В оборонному відомстві повідомляють, які категорії військових мають право на отримання премій. Це військовослужбовці, крім солдатів і матросів строкової військової служби, що займають посади у Військово-Морських Силах, Морській охороні, Державній прикордонної службі, військових частинах, підрозділах, установах, закладах Збройних Сил України.

    До них відносяться: наземні авіаційні фахівці, що забезпечують безпеку польотів літаків і вертольотів армії, службовці Військово-Повітряних Сил та Сухопутних військ, Аеромобільних військ, військові льотчики, службовці спеціальних підрозділів Збройних Сил, Внутрішніх Військ МВС, прикордонники.
    За словами розробників, підвищення соціальних стандартів військовослужбовців, у тому числі й підвищення премій, дає можливість підвищити престиж військової служби. З цією метою Міністерством оборони спільно з Міністерством фінансів і Міністерством соціальної політики реалізується низка соціальних програм щодо підвищення престижу військової служби.

    Зокрема, в 2013 році службовці Державної прикордонної служби України отримали ключі від майже 100 квартир і 115 кімнат. Усього ж за останні п'ять років житло отримали 4 тис. сімей прикордонників.
    Також Уряд сконцентрував значні зусилля на соціальній адаптації тих військовослужбовців, які будуть звільнені в запас у зв'язку з військовою реформою. Для цього Кабінет Міністрів розробив програму перенавчання військових цивільним професіям. До 2017 року заплановано перенавчити 21 тис. військовослужбовців і членів їх сімей.

    Інформація Кабінету Міністрів України, www.info-kmu.com.ua
    Переглядів: 500 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Січень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100