Нд, 08/09/24, 00:18

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Наталка Карпа.mp3
  • Виталий Козловский - Только рядом
  • Віктор Павлік: Всі пісні
  • Наталия Бучинская - Душа (ремікс)
  • Наталія Бучинська. MP3
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Лютий » 28 » Володимир Цибулько: Ініціатори протестів у Криму грають на страхах громадян
    Володимир Цибулько: Ініціатори протестів у Криму грають на страхах громадян
    02:23
    Ініціатори ескалації напруження та протестів у Криму грають на страхах громадян - вважає політолог Володимир Цибулько. В ефірі телеканалу БТБ він заявив, що ці страхи підігріваються засобами масової інформації Росії. «Тональність російських ЗМІ щодо висвітлення подій у Києві - просто кричуща. Це породило велику кількість страхів», - пояснив Цибулько. Разом з тим - вважає експерт - ні політичні еліти півострова, ні переважна більшість громадян не хочуть загострення конфлікту, а тим більше - відокремлення від України. Він зауважив, що кримські еліти розуміють - Крим є невід’ємною частиною української економіки, і розрив цих зв’язків призведе до колапсу території. «Економічно Крим досить нестабільна територія, і щороку близько 2 мільярдів дотацій з бюджету припадає саме на Крим, додайте сюди дніпровську воду і той факт, що основний масив відпочиваючих в Криму - це українці», - наголосив експерт. 

    За словами Цибулька, татари в Криму завжди були продержавною силою і вони розуміють, що ніде не отримають умов проживання більш сприятливих, ніж в українській державі. «Верховна Рада дала добрий сигнал українським регіональним елітам, адже неодноразово наголошувалось на необхідності децентралізувати фінанси, залишати якомога більше податків на місцях, і особливо - формування виконкомів. Це цілком раціональна ідея, яка змусить максимум оперативної влади на місцях залишати на розпорядження громад. Хай громади в свій спосіб знаходять методи, як це реалізувати», - зазначив Цибулько. Політолог висловив упевненість, що надзвичайної ситуації в Криму не станеться, адже населення півострова у переважній масі ліберально орієнтоване. 

    Коментуючи можливість втручання Росії у внутрішні справи України, Цибулько нагадав, що відповідно до Будапештського меморандуму, Росія разом із Великою Британією та США виступає одним із гарантів української незалежності, і порушення цих угод призведе до занадто великих репутаційних збитків Москви. «Насправді, мені здається, що будь-який експансіонізм у нинішньому вигляді, особливо з боку Росії, це спроба прикрити ту внутрішню нервозність російських еліт перед необхідністю демократизувати російське суспільство. В них на утриманні така велика кількість бюджетників і силовиків, що у виробничій сфері задіяні десь близько 30 мільйонів людей. Це означає, що Росія, крім енергетичного сектора, всі інші галузі, на сьогоднішній день, провалює. Саме для відволікання від провалів у внутрішній політиці створюються такі мегапроекти», - підсумував Цибулько.

    Інформація БТБ

    Переглядів: 669 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Лютий 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100