Сб, 27/07/24, 01:45

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Олександр Пономарьов - Volare
  • Glamour - Мій Океан
  • Віталій Козловський - Знаєш
  • Chris Norman - The Hits (2009)
  • Челси. mp3
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2014 » Квітень » 7 » За сепаратизм треба позбавляти волі на строк до 25 років - І. Кабаненко
    За сепаратизм треба позбавляти волі на строк до 25 років - І. Кабаненко
    19:48

    Екс-перший заступник начальника Генштабу ЗСУ, адмірал Ігор Кабаненко вважає сепаратизм одним із найбільших злочинів проти національної цілісності та безпеки України, тому пропонує посилити кримінальну відповідальність за такий вид злочину, зокрема за організацію збройних сепаратистських заворушень. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.
     «Повинно бути зміцнене законодавство, і це не тільки моя думка», - наголосив адмірал.
     «За всі акції сепаратизму має бути встановлена кримінальна відповідальність не менше 10 років ув’язнення, повинні зараз працювати абсолютно оперативно суди з цього питання, у тому числі і вночі, бо це небезпека для нашої держави», - наголосив Кабаненко.
     «Ті, хто робить такі акції зі зброєю, в тому числі й іноземні громадяни, і для них має бути встановлена така кримінальна відповідальність, хто зі зброєю чинить такі дії, - для них має бути передбачена кримінальна відповідальність до 25 років ув’язнення», - пропонує він.
    Адмірал додав, що зараз правоохоронним органам треба насамперед закривати кордони і проводити роботу щодо відслідковування та вираховування лідерів сепаратистського руху.
    Кабаненко вважає, що організація сепаратистських заворушень у кількох областях Східної України - це початок нового витка агресії Росії. В ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ він зазначив, що Росія перейшла до другого етапу реалізації своїх планів щодо захоплення України, тому українська влада, правоохоронні органи мають діяти проти сепаратистських заворушень рішуче, скоординовано і на випередження.
     «Так, це початок нового витка агресії проти України. Якщо брати сучасну конфліктологію - то це перехід до другого етапу. Все, що відбувається - воно має абсолютно чіткі наміри і цілі, мета - захоплення території, порушення територіальної цілісності нашої держави, суверенітету. І кінцева мета - захоплення нашої держави», - зазначив він. «Звичайно, все це робиться для того щоб розкачати ситуацію і на певному етапі ввести війська, так би мовити поставити таку переможну крапку», - додав він.
     «На сьогоднішній день дуже важливими є скоординовані дії на випередження наших силових відомств, для того щоб уникнути переходу до третьої фази - саме до вторгнення на нашу територію російських військ. На жаль, все, що відбувається на наших кордонах, свідчить про те, що вони до цього готові», - зазначив він.
     «Ми повинні робити абсолютно адекватні, рішучі і чіткі кроки. Продумані і результативні», - сказав адмірал і додав, що поле для відновлення і стабілізації ситуації, повернення її в нормальне русло є.
    Заворушення на Сході України частиною спланованої спецоперації російських спецслужб з метою продовження військової агресії РФ проти України. Жодних народних протестів у цих регіонах немає, а є тільки диверсанти та проплачені і спеціально навчені для акцій підбурювання люди, - сказав він в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.
     «На мій погляд, це чіткий план, сплановані дії і керуються вони з Москви, бо ми бачимо, що це все відбувається чітко, скоординовано, за одним замислом і планом», - зазначив Кабаненко.
     «Цей план - продовження тієї стратегії, яка розроблена в Кремлі, спрямована на те, щоб поставити наш народ на коліна. Цей імперський план реалізується через такий сценарій нібито звернення російськомовного населення до Росії і на штиках привносяться імперські закони, імперський режим. Хоча ми розуміємо, що все це робиться технологічним шляхом. Бачимо, що відбувається зараз в наших Східних регіонах - це не народний протест, це те, що робиться завдяки глибинній спецоперації, яка проводиться російськими спецслужбами на нашій території, це диверсанти, це відповідно заслані громадяни Росії, які проплачені і спеціально навчені і підготовлені для таких дій підбурювання, і підгодовані ними екстремісти, які довгий термін, на жаль, готувалися до цього», - наголосив Кабаненко.

    Інформація БТБ

    Переглядів: 473 | Додав: Хранитель
    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар новин
    «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100