Чт, 28/03/24, 14:55

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Блоги
Музичний блог [5]
Спортивний блог [2]
Блог присвячено спортивним подіям, особистостям, клубам та різним видам спорту
Інтернет [1]
Ваше здоров'я [3]
Фінанси [104]
Навколофінансові теми та все, що ними пов'язано
Блог О. Ясенчука [5]
Автор публікацій Олександр Ясенчук
Різне [41]
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Eminem - Relapse (2009)
  • Віталій Козловський - Чорнобривці
  • Владислав Левицкий - Так тебе любив
  • Iron Maiden - Flight 666 The Original Soundtrack (2009)
  • Звездный путь / Star Trek (2009).avi
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     Публікації

    Головна » 2009 » Липень » 30 » Азовське море запрошує на відпочинок
    Азовське море запрошує на відпочинок
    13:36

    З багатьох завдань, які ставить перед собою Чернігівська обласна організація профспілки працівників державних установ України одним з найважливіших є літнє оздоровлення дітей членів профспілки.

     В цьому році підготовка до оздоровчої кампанії почалась ще в січні місяці. Керівництво обласної організації, враховуючи минулорічну практику, вирішило організувати оздоровлення, збалансувавши ціну та якість оздоровлення.
     Перший крок підготовки – це вибір оздоровчого табору. Постало питання залишити оздоровчий табір з яким працювали раніше, удосконаливши його роботу, чи заключити договір з іншим. На жаль оздоровчий табір у Коблево, з яким співпрацювали раніше, не виконав поставлених умов, тому довелося шукати іншу оздоровчу базу. Розглянувши різні варіанти, зваживши плюси та мінуси, та, виїхавши на місце, було прийнято рішення заключити договір на оздоровлення дітей працівників державних установ Чернігівщини з дитячим оздоровчим табором “Войковець” смт. Кирилівка Запоріжської області.
     Нарешті всі організаційні питання вирішені, група дітей в кількості 107 чоловік готова до відправлення.
     Доставку дітей до місця відпочинку з метою здешевлення та підвищення комфорту було вирішено здійснити залізничним транспортом. Організацію відправлення групи з Чернігова, Ніжина та Прилук взяли на себе працівники обласної організації профспілки. За безпечну доставку дітей до місця відпочинку та повернення додому відповідали 4 супроводжуючі. На залізничній станції Якимівка Запоріжської області дітей зустріли представники ДЮОК “Войковець” та в супроводі працівників ДАІ комфортабельними автобусами доставлено до місця відпочинку.
     Перше, що кинулося в очі та приємно вразило – це чистота та охайність території табору. Дерева та кущі акуратно підрізані, а центральну алею прикрашають троянди різних кольорів.
     Після медичного огляду та розподілення по загонам відповідно до віку дітей розмістили у охайних кімнатах. До речі у всіх житлових корпусах встановлені сучасні металопластикові вікна та здійснено капітальний ремонт водогінної і каналізаційної мережі. 
    Знаючи про напружену ситуацію з прісною водою на узбережжі Азовського моря для всіх стало приємною несподіванкою стан забезпечення водою в ДЮОК “Войковець”. В таборі є своя артезіанська свердловина із сучасною системою очищення води, завдяки чому вода, яка знаходиться у водогоні відповідає всім санітарно-гігієнічними номами і придатна для пиття. Вода з під крану за смаком не поступається навіть тій яку ми купуємо у пляшках.  
    У перший день відпочинку дітей ознайомили з територією табору, пляжем та надали можливість познайомитись ближче на дискотеці. Надалі відпочинок в таборі здійснювався за встановленим розкладом.
    Щодня о 7-30 підйом та зарядка на пляжі, далі ранковий туалет та прибирання в кімнатах (заправлення ліжка, прибирання особистих речей, підмітання підлоги). Вологе прибирання у житлових корпусах здійснюють покоївки.
    О 9-00 сніданок. По закінченню сніданку всі загони збираються на пляж. Купання здійснюється під наглядом плаврука та вихователів на спеціально обладнаному пляжі з огородженням та рятувальною службою. На пляжі під час купання також знаходиться медичний працівник. В цей же час працюють гуртки, зокрема, орігамі, бального та сучасного танцю, паркуру. Після ранкового купання о 12 годині діти приймають душ біля пляжу, збираються в бесідках та разом з вожатими проводять підготовку до вечірнього розважального заходу. 
    О 13-00 обід. Обід складається з І-ї та ІІ-ї страви свіжих овочів, білого хлібу, масла, твердого сиру чаю або компоту із сухофруктів. Після обіду, сніданку та вечері на території табору працює буфет, де діти за свої кишенькові кошти можуть придбати солодощі, снеки та безалкогольні напої.
    З 14-00 до 16-00, коли найбільша спека, у таборі оголошується тиха година. О 16 годині полудник.
    Після відпочинку в таборі проводяться спортивні змагання, продовжується підготовка до конкурсів та виступів. З 17-00 до 19-00 діти, які в цей час ніде не задіяні йдуть купатися.
    Вечеря починається о 19-00 після якої діти мають можливість прийняти гарячий душ в корпусах та підготуватися до вечірньої розважальної програми, яка починається о 20 годині. За період перебування І зміни в таборі для дітей тричі виступали професійні артисти з вокальними та хореографічними номерами, двічі – циркові колективи, проводились конкурси між загонами на кращі: зачіски, кліпи, рекламу, танцювальні номери, інсценізації відомих казок. Крім того проведено: показ оригінальних моделей одягу, свято Івана-Купала, день вождя. За активну участь у культурно-масових заходах та спортивних змаганнях багатьох дітей з Чернігівської групи нагороджено грамотами та дипломами. 
    Близько 21 години діти отримували другу вечерю, як правило печиво та кефір чи ряжанку. 
    18 днів відпочинку пролетіли як одна мить. Ніби тільки познайомилися, подружилися, а вже час повертатись додому, а море таке тихе та погоже з блакитною водою, ніби запрошує: “Приїжджайте ще.” Закінчилася прощальна дискотека, позаду прощальні сльози та обіцянки про зустріч в наступному році і знову в дорогу вже до рідного дому. Позитивних емоцій, здоров’я, сил, наснаги вистачить на цілий рік.
    Щиру вдячність за змістовний, безпечний та якісний відпочинок хочу висловити педагогічному та обслуговуючому персоналу ДЮОК “Войковець” на чолі з директором Кодрею Юрієм Олександровичем, які зробили все, щоб відпочинок приніс дітям користь та запам’ятався надовго. 
     
    Свердлов М.І., голова профкому Коропської райдержадміністрації.


    Публікується на замовлення Чернігівської обласної організації Профспілки працівників державних установ

    Категорія: Різне | Переглядів: 2375 | Додав: Хранитель | Рейтинг: 0.0/0 |

    Всього коментарів: 0
    avatar

    Календар
    «  Липень 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100