Пт, 18/10/24, 04:49

 

Вас вітає
Чернігівський інформаційно-розважальний портал
4ernigiv.at.ua

Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Цікаве на сайті
Випадкові файли:
  • Олександр Пономарьов - Я люблю тільки тебе
  • Скрябін: Всі пісні
  • Madcon - Beggin. mp3
  • TIK - 2008 тиХИЙ
  • Ната-Лі: Всі пісні
  • Найпопулярніше:
  • Тік: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Потап и Настя: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Ані Лорак: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Олександр Пономарьов: Всі пісні
  • ( Хіт! )
  • Наталія Бучинська. MP3
  • ( Хіт! )

    Останні коментарі:

    Завважте, що ці висловлювання Путіна стосовно України були озвучені аж в 2008-му році

    Today, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.


    Це хороша тенденція.  Але мало ймовірно що спецпідрозділи Беркуту здійснювали каральні зачистки знаходячись поза контролем Президента і Кабміну.

    Нові повідомлення на форумі:

    Реклама

    Зворотній зв'язок

    Copyright © 2008-2024

     

    Головна » 2013 » Вересень » 10
    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготувало проект Порядку перерахунків розміру плати за надання неякісних чи в неповному обсязі послуг з утримання будинку та прибудинкових територій. Про це в ефірі телеканалу БТБ повідомив заступник начальника Управління економіки систем життєзабезпечення Мінрегіонбуду Михайло Кіпенко.

    Кіпенко зазначив, що на сьогодні законодавством уже чітко визначена процедура перерахунків розміру плати за надання неякісних чи в неповному обсязі послуг із теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

    "Зараз нашим Міністерством розроблено проект Порядку про перерахунок розміру плати за послуги з утримання будинку та прибудинкових територій, якщо вони надані в неповному обсязі або неякісно. Цей документ уже знаходиться на опрацюванні. Найближчим часом він буде ухвалений, і офіційно буде визначена вся процедура, – повідомив він.

    При цьому Кіпенко додав, що н ... Читати далі »
    Переглядів: 471 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Британський економіст, керівник консалтингової компанії Cobden Partners Гордон Керр вважає, що збільшення кількості депозитів у гривні свідчить про правильність фінансової політики Національного банку України. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі для журналістів телеканалу БТБ.

    Керр вважає надійною ситуацію на українському фінансовому ринку, одним з підтверджень чого є зростання попиту на національну валюту та падіння попиту на долар. "Попри волатильність ринків, що розвиваються, ми вважаємо, що будь-яка країна, яка близька до валютного блоку, відчуває попит на свою валюту, тому що інвестори шукають чистих доходів. Наприклад, чеська крона виросла дуже стрімко впродовж останніх трьох місяців. У них був стрибок у січні, я думаю, були певні спекулятивні атаки на угорський форинт. Нині форинт є дуже успішним. Схожа ситуація і в Україні", - вважає Керр.

    Він також відзначає успішність політики Національного банку України та його роль, зокрема, у зб ... Читати далі »
    Переглядів: 476 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Директор ЄБРР в Україні Шевка Аджунер вважає, що стабільність української гривні дає більше впевненості іноземним інвесторам для заходження в Україну.

    Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.

    «Звичайно, для інвесторів дуже важливо бачити стабільність національної валюти, що дає впевненість для інвестицій, дає впевненість у майбутньому. Тому чим більше впевненість триває, тим краще це також і для інвесторів», - зазначив Аджунер.

    Він також переконаний, що підписання Угоди про Асоціацію з ЄС призведе до збільшення інвестицій в Україну та відкриє для Києва нові великі ринки.

    «Звичайно, підписання угоди про асоціацію дозволить відкрити ширші ринки для України. І навпаки, відкрити Україну для більшої кількості прямих іноземних інвестицій. Тому в цьому сенсі, підписання Угоди призведе до збільшення інвестицій в Україну і ми зможемо робити більше», - сказав представник ЄБРР.

    Аджунер також зазначив, що у майбутньом ... Читати далі »
    Переглядів: 509 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Професор Ворикського університету (Велика Британія) Маркус Міллер вважає, що підвищення попиту на гривню та збільшення кількості довготривалих вкладів у національній валюті означає зростання довіри українців до неї, а тривала стійкість курсу гривні до долара свідчить про її стабільність. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.

    "Коли люди невпевнені, то обирають, в основному, короткострокові депозити, щоб швидко забрати гроші. Якщо ж вони вкладають кошти у довгострокові депозити, то це означає повернення довіри. Тож, я думаю: підвищення попиту на гривню та збільшення кількості довготривалих вкладів указують на одне й те ж, а саме: на довіру", - зазначив економіст.

    Він також наголосив, що про стабільність української валюти свідчить і стійкість курсу гривні до долара чи фунта стерлінга протягом кількох останніх років.

    Нагадуємо, за даними Нацбанку України, за сім місяців цього року обсяг гривневих депозитів зріс майже на 25 ... Читати далі »
    Переглядів: 467 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Керівник секретаріату ради підприємців при Кабінеті Міністрів України Андрій Забловський вважає, що стійка довіра громадян України до національної валюти сприяє стабільності її курсу. Про це він сказав в ефірі програми «Приватний інтерес» на телеканалі БТБ.

    Економіст зазначив, що девальвації гривні фахові фінансисти не прогнозують. Ще одним фактором стабільності гривні є те, що Нацбанк має важелі, аби утримувати курс. «Є всі підстави для рівного курсу і можливості його утримати», – вважає Забловський.

    Не виключено, що в майбутньому провокаційні заяви з внутрішніх і зовнішніх джерел щодо девальвації гривні будуть повторюватися з огляду на наближення підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Тому треба бути до цього готовим, – зауважив Забловський.

    Водночас він висловив переконання, що українці виробили певний імунітет до провокаційних заяв щодо падіння гривні. Це показують і соціологічні дослідження, і опитування Нацбанку, які фіксують зменшення д ... Читати далі »
    Переглядів: 499 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Збільшення гривневих депозитів зробить кредити доступнішими і стимулюватиме розвиток української економіки. Про це в ексклюзивному коментарі журналістам БТБ заявив професор Віденського економічного університету Ніколос Анонакакіс.

    Професор наголосив, що разом із розширенням кредитування підвищаться і рівень споживання, і рівень інвестицій, а це компоненти стабільності.

    «Це хороша ознака для внутрішньої економіки. Це призведе до розширення обсягу банківських кредитів. Коли гроші доступніші, люди можуть більше витрачати, і повертати в економіку. Це також підвищить рівні якості споживання та капіталовкладення. Отже, внутрішні інвестори матимуть доступніші кредити. Тобто зможуть отримати більші позики від банків, аби здійснювати свої внутрішні фіноборудки. Таким чином, інвестиції зростуть. Споживання зросте. Це два компоненти стабільності», - зазначив Анонакакіс.

    Нагадуємо, за статистикою Нацбанку України, за сім місяців цього року обсяг гривнев ... Читати далі »
    Переглядів: 472 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    В Україні нема підстав для девальвації гривні - навпаки низка економічних чинників працюють на зміцнення її курсу. Про це в ексклюзивному коментарі журналістам телеканалу БТБ заявив експерт, президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

    «Якщо ми подивимося на сьогоднішню ситуацію – то підстав для того, щоб ми побачили неймовірно велику девальвацію – я взагалі не бачу. Навпаки – ситуація помінялася», - зазначив економіст і додав, що сприяти зміцненню курсу української грошової одиниці будуть кілька факторів. Зокрема, обмеження готівкових розрахунків до 150 тисяч гривень, яке набуло чинності з 1 вересня. Адже тепер населення буде продавати більше валюти, і буде її надлишок.

    «По-друге, почав працювати закон про трансферне ціноутворення, що означає, що зменшиться попит імпортерів на валюту», - вважає він.

    «Крім того, у нас у кінці року почали зростати так звані прямі інвестиції», - сказав Охріменко.

    Ще одним чинником, я ... Читати далі »
    Переглядів: 478 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Зростання гривневих депозитів та зниження попиту на іноземну валюту свідчать про міцність позицій гривні та поліпшення ситуації в економіці в цілому. Про це в ексклюзивному коментарі журналістам телеканалу БТБ сказав відомий грузинський економіст, голова Нової економічної школи Грузії Паата Шешелідзе.

    Коментуючи показники зростання частки депозитів у національній валюті, Шешелідзе зазначив: «Динаміка зростання депозитів - це один з найкращих показників, який може бути використаний для оцінки ситуації в економіці... Я думаю, це дуже позитивне явище для вашої країни , бо доводить , що у населення та інвесторів з'явився інтерес до економіки , вона буде поліпшуватися».

    Експерт переконаний, що позитивний вплив на українську економіку матиме також майбутня Угода про Асоціацію з ЄС. «Вона (економіка) може ще зрости. Тому що Україна скоро укладе договір з Європейським союзом , таким чином , вона буде ставати дуже привабливим центром , центральною в групі з ... Читати далі »
    Переглядів: 424 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко переконаний, що тенденція збільшення вкладів населення у гривні збережеться й надалі, натомість заощадження в іноземній валюті все менше цікавитимуть людей. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ.

    «Мейнстрим, який ми з вами маємо право очікувати в українській економіці, - валютні депозити будуть ще менш вигідними порівняно з гривневими депозитами», - зазначив економіст. Таким чином, попит на валюту і надалі зменшуватиметься, а отже, не буде тиску на курс гривні і він залишатиметься стабільним.

    За даними Нацбанку, рівень доларизації депозитів за перші сім місяців цього року знизився із 43,7 % до 39,6 %.

    Інформація БТБ
    Переглядів: 452 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Зростання частки гривневих депозитів свідчить про стійкість курсу національної валюти та зміцнення довіри українців до неї. Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ заявив економіст, генеральний директор Berlin school of economics Рикардо Джуччі.

    «Зараз є велика частка гривневих депозитів. Усе це - ознаки того, що, як мінімум, у короткостроковій перспективі зросла впевненість у національній валюті. Ці відсотки - знак позитивного розвитку подій», - зазначив Рикардо Джуччі.

    Нагадуємо, за даними Національного банку України, обсяги гривневих депозитів населення в українських фінустановах за сім місяців цього року зросли майже на 25,4% та перевищили 230 мільярдів гривень. Поліпшилася також строкова структура вкладень - зокрема, частка довгострокових депозитів збільшилася на майже 4,5% і перевищила 39 відсоткових пунктів.

    Інформація БТБ

    Переглядів: 454 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)


    Зростання кількості довгострокових депозитів у національній валюті свідчить про впевненість українців у банківській системі та загалом у банківській економічній політиці . Про це в ексклюзивному коментарі журналістам телеканалу БТБ сказав експерт, економіст Бостонського коледжу економіки Крістофер Баум.

    Експерт зазначив, що низький попит на іноземну валюту із тенденцією до скорочення може бути результатом бажання українців тримати гривню у якості заощаджень. «Це може бути певним виявом упевненості у національній валюті», - сказав Баум.

    «Відносини між людьми та національною валютою багато у чому залежать від того, що відбувається політично, що думають люди про стабільність, про економіку, компетентність Центрального банку, економічну політику взагалі. Це зростання кількості довгострокових депозитів свідчить про впевненість людей у банківській системі та загалом у банківській економічній політиці», - переконаний економіст.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 414 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Розвиток вітрової енергетики допоможе Україні посилити енергетичну безпеку. Таку думку в ексклюзивному коментарі каналу БТБ висловив генеральний директор Європейської асоціації вітрової енергетики Томас Бекер.
    Бекер схвально оцінив нещодавнє рішення Кабміну України виділити в Луганській області землю на створення одного з найбільших вітропарків у країні. За його словами, географічні умови сприяють тому, щоб вітрові електростанції були економічно вигідними.
    «Ви зможете зберегти досить багато грошей, тому що енергія вітру, у порівнянні із ядерною та паливною, - дешевша. Особливо з урахуванням ситуації, коли всі прогнозують, що вартість вироблення енергії з палива зростатиме, як це відбувається вже впродовж 40 років внаслідок великого попиту», - зазначив Бекер і додав: «І ще один, не менш важливий момент, це - те, що ви викидатимете менше СО-2».
    Нагадуємо, в травні на Луганщині стартував проект із створення вітропарків, що має дати області більше третини річн ... Читати далі »
    Переглядів: 443 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Усі без винятку політичні групи Європарламенту нині підтримують прагнення України підписати Угоду про Асоціацію з ЄС. Таким враженням від екстреного засідання в Брюсселі поділився в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ депутат Європарламенту від Польщі Кшиштоф Лісек.
    Він зазначив, що нечасто бачив таку одностайність у лавах своїх колег.
    «Всі парламентарі погодилися з тим, що існує нагальна потреба підписати Угоду вже цього року у Вільнюсі. Це рішення було одноголосним з боку парламентарів, які сьогодні виступали. Українська сторона також ще раз підтвердила, - про це говорив український представник в ЄС пан Єлісєєв, - що Україна зацікавлена у подальшій інтеграції держави у Європейський Союз», - сказав депутат Європарламенту .
    Підписання угоди про асоціацію України із ЄС має відбутися на саміті Східного Партнерства у Вільнюсі, наприкінці листопада.

    Інформація БТБ
    Переглядів: 455 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Україна цікава для китайських інвесторів через потенціал швидкого нарощування виробництва аграрної продукції. Про це в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ сказав генеральний директор Міжнародного центру продовольчої політики Шенгген Фан.
    Експерт переконаний, що від співпраці України з Китаєм в аграрному секторі виграють не лише обидві країни, але й глобальний ринок. Він прокоментував нещодавній меморандум про співпрацю між українською та китайською державними агрокомпаніями , згідно з яким Китай може інвестувати більше 2,6 млрд доларів в український АПК.
    На його думку, імпорт української пшениці та кукурудзи допоможе Китаю уникнути загрози дефіциту харчів. Попит на продовольство у Піднебесній постійно зростає.
    «Ми потребуємо більше ресурсів. І Україна може виробляти більше. Україна може стати для нас важливим постачальником основних продуктів …, таких, як пшениця та кукурудза. Китай міг би інвестувати в інші країни, але Україна має свої переваги. Зокре ... Читати далі »
    Переглядів: 446 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Угода про асоціацію з Євросоюзом дасть змогу Україні залучати втричі більше прямих закордонних інвестицій, ніж зараз. Таку думку в ексклюзивному коментарі телеканалові БТБ озвучив економічний експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Ільдар Газізулін.
    Газізулін зазначив, що західні інвестори вкладають в економіку нашої держави майже чотири мільярди доларів щороку, та висловив упевненість, що асоціація з ЄС допоможе модернізувати національне виробництво, поліпшити інвестиційний клімат та пришвидшить реформи. Тому іноземні бізнесмени охоче звертатимуть увагу на перспективні українські ринки, - вважає він.
    «Це буде дуже потужний сигнал для інвесторів, які будуть вкладати гроші в Україну у виробництво, у нові компанії, тоді ми вже зможемо посилити свою присутність на європейському ринку. Це посилить наші зв'язки - промислові , фінансові зв’язки з європейськими компаніями, і це дозволить нам краще почуватися на їх ринках», - зазначив експерт.
    Переглядів: 427 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Завдяки реформуванню митних стандартів Україна активніше братиме участь у світовій торгівлі та залучатиме закордонні інвестиції. Таку думку в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ висловив директор із розвитку потенціалу Всесвітньої митної організації Еріх Кік.
    Коментуючи засади нової української стратегії розвитку та реформування митниць, Еріх Кік зазначив: «Ми обізнані стосовно послідовних та позитивних кроків, зроблених керівниками української митниці. Впродовж минулих років вони підписали досить багато міжнародних конвенцій Всесвітньої митної організації. Представили значні реформи митних технологій, застосовують нові технології, модернізують свої процедури, наприклад, застосували стратегію ризик-менеджме нту та контролюють проходження замовлень». Він додав, що ВМО вітає всі ці заходи.
    «Я бачу дуже багато позитивних кроків, які були зроблені, і я думаю, є дуже серйозні наміри продовжувати реформи, виводячи їх у відповідність зі світовими стандартами та б ... Читати далі »
    Переглядів: 436 | Додав: Хранитель | Дата: 10/09/13 | Коментарі (0)

    Календар новин
    «  Вересень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Форма входу

    Пошук
    Корисні речі

    Додати в закладки:

    Друзі сайту

    Загрузка...

    Робота в Чернігові і Києві

    Безкоштовні Чернігівські та Київські оголошення

    Реклама

    Статистика

    МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов

    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

    Rambler's Top100